Crystal Palace kaatoi Teemu Pukin Norwichin 2–0 – IS seurasi

Julkaistu: , Päivitetty:

Valioliiga
Norwich ja Teemu Pukki pelasivat lauantaina vierasottelun Lontoossa Crystal Palacea vastaan.
Suomen entisen maajoukkuevalmentajan Roy Hodgsonin luotsaama Crystal Palace isännöi lauantaina Norwichia. Ottelu päättyi Palacen 2–0-voittoon.

Norwichin ykköshyökkääjä Teemu Pukki on aloittanut kautensa upeasti tekemällä kuusi liigamaalia, mutta joukkueen saldo vierasotteluista on toistaiseksi surkea: tappio kaikista kolmesta reissupelistä.

Päätapahtumat

Lauantain tulokset

Ottelu on päättynyt

MAALI: 2-0!

Ensimmäinen puoliaika, yhteenveto

Ensimmäinen puoliaika pelattu

Lauantain tulokset

Lopputulokset Valioliigasta:

Crystal Palace-Norwich 2-0

Aston Villa-Burnley 2-2

Bournemouth-West Ham 2-2

Chelsea-Brighton 2-0

Tottenham-Southampton 2-1

Wolverhampton-Watford 2-0

Sheffield United-Liverpool 0-1.

Lauantaina pelataan vielä yksi ottelu: Everton-Manchester City alkaa kello 19.30 Suomen aikaa.

Kiitos seurasta ja mukavaa iltaa!

Ottelu on päättynyt

Erotuomari Jon Moss viheltää pelin päättyneeksi. Crystal Palace on voittanut Norwichin kotikentällään 2-0. Norwich on hävinnyt kauden kaikki neljä vierasotteluaan.

MAALI: 2-0!

92. minuutti: Wilfried Zaha syöttää vaihtopelaaja Andros Townsendille, joka laukoo pallon alakulmaan: 2-0.

Lisäika käynnissä

90 minuuttia täynnä. Crystal Palace johtaa Norwichia vastaan 1-0. Lisäaikaa näytetään pelattavaksi vähintään viisi minuuttia.

Nytkö? No ei

85. minuutti. Teemu Pukki keskittää vasemmalta, Palacen puolustus siivoaa tilanteen.

Viasatin väliaikapalvelu pulistelee maaleja muista otteluista, mutta Selhurst Parkilla mennään edelleen tilanteessa 1-0. Norwichin hyökkäysyritykset näyttävät kovin köykäisiltä, eikä Palacella ole suurta nälkää naulata 2-0.

Lisäaikoineen varttitunti jäljellä. Tehkää jotakin, joku, please...

Tyytyväinen Palace

Penni Palacen managerin Roy Hodgsonin ajatuksista? Palace johtaa edelleen 1-0, mutta nähtyä aktiivisempi ja nälkäisempi pelaaminen voisi panna tämän pelin pakettiin. Norwich ei näytä tällä siltä, että kykenisi tekemään tasoituksen, mutta yksi tilanne tietysti kaiken muuttaa voi... Palace näyttää tällä hetkellä kovin tyytyväiseltä niukkaan johtoasemaansa. 76 minuuttia pelattu.

Stiepermann varoitus - ja vaihtoon

No joutuuhan tuomari Mosskin töihin. Marco Stiepermann ei ole saanut yrityksistään huolimatta nimeään maalintekijälistalle, mutta Mossin varoitettujen kirjaan hän päätyy. Pelaajan kurotus palloon hyökkäysalueella myöhästyy, nappulat pamahtavat Palacen pelaajan jalkaan. Ja sitten Stiepermann lähteekin vaihtoon. Tilalle Josip Drmic. 67 minuuttia pelattu, ja Palace johtaa 1-0.

Levykauppiaalla helppoa

Erotuomari Jon Moss muuten pitää vinyylilevykauppaa Leedsissä. Onkohan siellä kiireisempää kuin nyt kentällä? Juuri nyt ottelussa on vähän "odotteleva vaihe". Nostaako Palace kierroksia ja iskee toisen maalin vai saako Norwich tarjottua tukea Pukille, jolloin 1-1 voisi olla lähellä?

Laukaus, laukaus. laukaus

56. minuutti, Palacen Patrick van Aanholtin kuti lähtee oikealla jalalla. Pallo selvästi yli Norwichin maalin. Seuraavassa Norwichin hyökkäyksessä Todd Cantwell laukoo, mutta maalivahti Vicente Guaita poimii löysän kudin vaivatta. Sitä seuraavassa hyökkäyksessä Norwichin Marco Stiepermann laukoo lujaa - pallo kauas päätykatsomoon.

Kova kuti

2-0 lähellä. James McArthur tykittää, mutta pallo lentää niukasti yli Norwichin maalin.

Toinen puoliaika on alkanut vähän samalla kaavalla kuin ensimmäinenkin alkoi. Palace pyörittelee palloa. Tempo on tosin niin rauhallinen, ettei Norwichilla ole hätää.

Pukki jutteli tuomarille

Toinen puoliaika käynnissä. Teemu Pukilla oli ennen puoliajan alkua vielä asiaa avustavalle erotuomarille, jonka mukaan pallo kävi ensimmäisellä puoliajalla kentän ulkopuolella ennen kuin Pukki ohjasi pallon maaliin. Ollutta ja mennyttä. Palace johtaa 1-0.

Valioliigan tilanteet

Valioliigan lauantain muiden otteluiden taukotilanteet:

Aston Villa-Burnley 1-0

Bournemouth-West Ham 1-1

Chelsea-Brighton 0-0

Tottenham-Southampton 2-1

Wolverhampton-Watford 1-0

Lauantain iltapäiväpelissä Liverpool voitti Sheffield Unitedin vieraissa 1-0 Georginio Wijnaldumin tekemällä maalilla.

Lauantain kello 19.30 alkavassa ottelussa Everton kohtaa kotonaan Manchester Cityn.

Ensimmäinen puoliaika, yhteenveto

-Palace johtaa kotiotteluaan Norwichia tauolla Luka Milivojevicin rankkarimaalilla 1-0.

-Palace hallitsi ottelun ensimmäistä puolituntista.

-Norwich sai hyökkäyspeliään kuntoon ensimmäisen puoliajan loppua kohden. Siitä on hyvä lähteä rakentamaan takaa-ajoa toiselle puoliajalle.

-Teemu Pukki uurasti Norwchin kärjessä totutun vahvalla työmoraalilla, vaikka jäi välillä kovin yksinäiseksi. Hän sai pallon kertaalleen Palacen maaliin, mutta pallo oli ehtinyt käydä päädystä ulkona ennen suomalaisen ohjausta.

-Norwichin maalilla pelaa nyt kolmosmaalivahti Michael McGovern. Ykkösveskari Tim Krul oli loukkaantuneiden kirjoissa jo ennen ottelua, ja kakkosmaalivahti Ralf Fährmann joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia reilun 20 minuutin kohdalla.

Ensimmäinen puoliaika pelattu

Erotuomari Jon Moss puhaltaa ensimmäisen puoliajan päättyneeksi. Joukkueet kävelevät tauolle pukukoppiin Palacen johtaessa 1-0. Ottelun toistaiseksi ainoan maalin on tehnyt Luka Milivojevic rankkarista 21. minuutilla.

Pukki häärii

Teemu Pukki häärii jälleen ovelasti Palacen puolustuksen keskellä. Hän pelaa pallon Marco Stiepermannille, joka hakee syötöllään Pukkia maalin edestä. Pukki ei aivan ehdi palloon. Vähän myöhemmin Pukin kurotus päätyviivalta ohjaa pallon maaliin Guaitan kautta, mutta tilanteessa ei ole mitään draamaa. Pallo oli käynyt päätyviivan ulkopuolella. Mennään ensimmäisen puoliajan lisäajalle tilanteessa 1-0.

Norwich on herännyt

Jälleen Norwichin tilanne. Nyt laukoo Emiliano Buendia, mutta Palacen maalivahti Vicente Guaita torjuu. Norwich on päässyt hyvin hyökkäyksiin viime minuuttien aikana. Ensimmäistä puoliaikaa pelattu 40 minuuttia, ja Palacen 1-0-johdossa mennään edelleen.

Norwichilla paikka!

Norwichin Todd Cantwell pääsee laukomaan täysin vapaasti noin kymmenestä metristä, mutta Palacen puolustaja Martin Kelly peittää kudin maalivahti Vicente Guaitan edessä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt