Sheffield United sinnitteli mainiosti, mutta kaatui maalivahtierheeseen – Liverpool jatkaa pistemenetyksittä

Julkaistu:

valioliiga
Liverpoolin mahtialku Valioliigassa sai jatkoa seitsemännellä voitolla seitsemästä pelistä, kun sarjanousija Sheffield United kaatui 1–0.
Liverpoolin maalin teki 70. minuutilla Georginio Wijnaldum, mutta osansa osumaan teki myös Unitedin maalivahti Dean Henderson.

Wijnaldumin kohtuullisen pehmeä veto näytti helpolta välipalalta Hendersonille, mutta jotenkin mies vain sai pallon lirumaan jalkojen välistä maaliviivan yli. Onnekkaan maalin jälkeen Liverpool piti pelin hallussaan ja kuittasi voiton nousten 21 pisteeseen. Illalla Evertonin vieraissa kohtaava Manchester City on sarjakakkosena, kahdeksan pisteen päässä Liverpoolista.

Viime kaudella mestaruuden pisteellä Citylle hävinnyt Liverpool voitti viime kevään yhdeksän viimeistä liigapeliään, joten joukkueella on nyt jo 16 ottelun voittoputki Valioliigassa.

– Emme aloittaneet ottelua hyvin. Avausjaksolla hidastimme peliä liikaa, ja siksi United sai pysäytettyä meidät. Ei tämä paras pelimme ollut, mutta voitimme. Muutama vuosi sitten emme olisi pystyneet tällaisia pelejä voittamaan, Wijnaldum mietti BT Sportille BBC:n mukaan.

– Nämä kolme pistettä saattavat olla todella tärkeät. Todella hyvä jatkaa pisteiden keruuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt