Teemu Pukki kiistää uutuuskirjan väitteen – ”En ole ikinä syönyt joka päivä karkkia”

Julkaistu:

Valioliiga
Valioliigatähti Teemu Pukki oikoo uutuuskirjan väitettä elintavoistaan.
Norwichin ja Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Teemu Pukki otti Instagramissa kantaa tuoreeseen hänestä julkaistuun kirjaan Teemu Pukki – koko tarina (Readme.fi).

Pukki kertoo, että elämäkerta on auktorisoimaton, eli hän ei ole osallistunut kirjan tekemiseen. Samalla Pukki oikaisee yhden kirjassa esiintyneen tiedon, josta muun muassa Ilta-Sanomat uutisoi.

– En tiedä keneltä kyseinen väite on peräisin, mutta sen voin sanoa, että vaikka joskus makeiset maistui enemmin kuin nykyään niin en ole ikinä syönyt ”joka päivä karkkia”, Pukki kirjoittaa.

Pukin kommentoima osuus kirjassa koskee hänen aikaansa Helsingin Jalkapalloklubissa vuosina 2010–2011.

Kirjan mukaan Klubin silloinen valmennusjohto – päävalmentaja Antti Muurinen, valmentaja Juho Rantala ja maalivahtivalmentaja Jani Viander – piti pelaajalle vakavahenkisen puhuttelun Seinäjoella helmikuussa 2011 järjestetyn Komia-turnauksen yhteydessä.

– Pelkäsimme hänen jämähtävän liigapelaajaksi ja sanoimme, että nyt pitää alkaa tapahtua, Rantala sanoo kirjassa.

Ilta-Sanomien urheilutoimittajan Juha Kanervan kirjoittaman kirjan mukaan valmentajat ”halusivat nuoren miehen ottavan vastuuta elämästään ja lopettavan esimerkiksi päivittäisen karkinsyönnin. Sananvaihto ei ollut mitään räyhäämistä, koska Pukki ei niskoitellut eikä lusmuillut.”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt