Radiojuontaja lupasi ottaa oikeaan pakaraan Teemu Pukki -tatuoinnin – soitimme Britanniaan: ”Toivon, etten olisi lyönyt vetoa”

Julkaistu:

Valioliiga
Brittiläinen radiojuontaja Jake Watson lupasi Norwichin kannattajille ottaa Teemu Pukki -tatuoinnin, jos Pukki tekee kymmenen maalia. Watson kertoo IS:lle, että tatuointi olisi hänen ensimmäisensä.
Englantilaisen radiokanavan talkSPORTin juontaja Jake Watson kertoo Ilta-Sanomille, miten syntyi vedonlyönti suomalaishyökkääjän maalimäärästä.

Jake Watson lupasi ennen kauden alkua haastattelemilleen Norwichin kannattajille, että tatuoi Teemu Pukin oikeaan pakaraansa, jos hyökkääjä paukuttaa vähintään 10 maalia Valioliigassa.

Watson on radiotoimittaja, joka työskentelee maailman isoimpana urheiluradiokanavana itseään mainostavalle talkSPORTille. Pukki on viimeistellyt viidessä ottelussa kuudesti, joten lupauksen lunastaminen on neljän osuman päässä, kun eletään vasta syyskuuta.

– Vetoa ei suunniteltu. Olin sanonut asian vitsinä Norwichin faneille. Kauden ensimmäisen pelin jälkeen nauhoitin videon YouTube-ohjelmaani ja sanoin sen uudestaan – tällä kertaa sanoin sen kameralle, joten minun täytyy noudattaa lupaustani, Watson taustoittaa.

Voit katsoa lupauksen tältä videolta ajasta 8.25 alkaen.

Watson ei ole peloissaan, vaikka lupaus tulisi lunastettavaksi. Koska tatuointi tulisi takapuoleen, ihmiset eivät voisi nähdä sitä julkisesti. Tarkoitus on tatuoida suomalaishyökkääjän nimi, ei kasvoja.

– Huolehdin vain siitä, kuinka paljon se sattuu. En ole ikinä aiemmin ottanut tatuointia. Kasvojen tatuoiminen kestäisi liian pitkään. Minun täytyisi silloin löytää erittäin laadukas tatuoija, joka saisi sen näyttämään hyvältä, Watson tuumaa.

Lue lisää: Radiotoimittaja lupasi hankkia pakaraansa tatuoinnin Teemu Pukista yhdellä ehdolla – ”Herranjestas, se oli virhe”

Pukin erinomainen alkukausi on lyönyt englantilaiset ällikällä. Yllättynyt on myös Watson, joka ei odottanut kotkalaiskärjen mättävän tähän tahtiin maaleja.

– Nyt toivon, etten olisi lyönyt vetoa. Ihmiset unohtavat, kuinka vaikeaa on tehdä 10 maalia Valioliigassa. Tämä on maailman paras sarja, ja Norwich on taulukossa pohjakastia. Pidin siksi epätodennäköisenä, että heidän pelaajansa osuisi niin useasti.

Tilanne on harvinaista herkkua Norwichille, jolle viimeksi yli 10 maalia pääsarjassa on iskenyt Grant Holt. Se tapahtui 2011–12, kun uransa jo lopettanut englantilaishyökkääjä osui 15 kertaa.

Watson myöntää, että hänen mielipiteensä Norwichista on muuttunut mutta vain hieman.

– Heitä on aina ollut hauska katsoa. Ajattelin silti, että he päästäisivät liikaa maaleja, mikä johtaisi väistämättä putoamiseen. Olen kuitenkin vakuuttunut hyökkäyspelistä. Jos Pukki ei loukkaannu ja tekee 15 maalia, Norwichilla on mahdollisuus säilyä, Watson sanoo.

Se tietäisi myös sitä, että radiojuontajan oikeaa pakaraa koristaisi keväällä suomalaishyökkääjän nimi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt