Radiotoimittaja lupasi hankkia pakaraansa tatuoinnin Teemu Pukista yhdellä ehdolla – ”Herranjestas, se oli virhe”

Julkaistu:

Valioliiga
Neljä maalia vielä, ja radiojuontaja joutuu ikuistamaan Teemu Pukin pakaraansa.
Tunnetun englantilaisen radiokanavan talkSPORTin Jake Watson heitti ennen valioliigakautta lupauksen, jonka lunastaminen alkaa olla lähellä.

– Jos Teemu Pukki tekee 10 valioliigamaalia kaudella, hankin hänestä tatuoinnin oikeaan pakaraani, Watson lupasi ennen kautta Norwichin kannattajille ollessaan haastattelemassa näitä.

Nyt aletaan olla melko lähellä. Pukki on tehnyt Norwichille viidessä ensimmäisessä ottelussa yhteensä kuusi maalia. Neljä lisää, ja mr. Watson menee tatuoitavaksi.

– Se näyttää uskomattoman todennäköiseltä, kun katsoo päivämäärää. On syyskuun puoliväli, ja hänellä on jo kuusi. Olen jo alustavasti etsinyt tatuointisalonkeja, Watson sanoi Eastern Daily Pressin mukaan.

Paikalla oli kameroita, joten pakotietä ei ole. Lupaus on pidettävä.

– Herranjestas, se oli virhe, eikö vain?

Watson myös tviittasi lupauksestaan, kun asia nousi esille.

– Olen sanonut ja tehnyt joitakin tyhmiä asioita elämässäni, mutta tämä taitaa mennä kaiken yli, Watson kirjoitti.
Valioliigakautta on jäljellä 33 kierrosta. Pukki jatkaa maalijahtiaan seuraavaksi lauantaina vierasottelussa Burnleyä vastaan.


Norwichin suomalaisässä on onnistunut maalinteossa jo Liverpoolia, Newcastlea (3), Chelseaa ja Manchester Cityä vastaan, eli liigan kovimmatkaan joukkueet eivät ole pystyneet pysäyttämään suomalaista.

Pukin ainoa maaliton valioliigaottelu on toistaiseksi ollut West Hamia vastaan Lontoossa 31. elokuuta.

Norwichissa on totuttu radiohemmojen tempauksiin.

Esimerkiksi BBC Radio Norfolkin nyt jo edesmennyt Roy Waller lupasi aikoinaan juosta alastomana Norwichin kaduilla, mikäli seura hankkii Darren Huckerbyn.

Seura teki kaupat hyökkääjästä tapaninpäivänä 2003, ja Waller paineli sen jälkeen ilkosillaan pitkin katuja – aamukolmelta.

Nyt odotellaan Pukin kympin täyttymistä, minkä jälkeen Jake Watson todistanee pitäneensä lupauksensa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt