Ranskan presidentti sai mieluisan yllätyksen Antti Rinteeltä – hymyili Teemu Pukin paita käsissään

Julkaistu:

Valioliiga
Pääministeri Antti Rinne antoi Ranskan presidentille Emmanuel Macronille ajankohtaisen lahjan.
Nyt valtiojohdonkin toiminta sen todistaa: Huuhkajien ja Norwichin maaliässä Teemu Pukki on maamme kuumimpia nimiä.

Suomen pääministeri Antti Rinne (sd) tapasi keskiviikkona Ranskan presidentin Emmanuel Macronin Élysée-palatsissa, Pariisissa.

Rinteellä oli pitänyt ennen Ranskan-vierailua kiirettä Suomessa budjettineuvotteluissa, mutta ei niin hoppu, etteikö hän olisi järjestänyt Macronin tapaamiseen ajankohtaisen lahjan.

Rinne antoi tapaamisen yhteydessä Macronille Teemu Pukin pelipaidan. Suomen maajoukkuepaidan selässä komeilevat nimi Pukki ja numero 10.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Terveisiä Pariisista! Erinomainen tapaaminen Ranskan presidentti Emmanuel Macronin kanssa. Keskusteluaiheina mm. Suomen EU-puheenjohtajakauden teemat, ilmastonmuutoksen torjunta, oikeusvaltion puolustaminen ja unionin monivuotinen rahoituskehys. Vein myös pienen lahjan, pääministeri kirjoitti Twitterissä.

Macron tiedetään intohimoiseksi jalkapallon ystäväksi. Hän on ollut tuttu vieras Ranskan maajoukkueen ja suosikkiseuransa Olympique Marseillen otteluissa.

Presidentti keräilee huippufutaajien pelipaitoja, joten hänen Rinteeltä saamansa lahja todennäköisesti miellytti häntä.

Pukki on ollut tänä syksynä ällistyttävässä vireessä jalkapallonurmilla ja noussut kansainvälisesti entistä tunnetummaksi. Hyökkääjä on tehnyt Suomelle kuudessa EM-karsintaottelussa viisi maalia ja Norwichille viidessä valioliigaottelussa kuusi maalia.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt