Ex-valioliigatähti pohti, miksi Teemu Pukki ei onnistunut Celticissä – ”Joskus sitä tapahtuu pelaajille” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Ex-valioliigatähti pohti, miksi Teemu Pukki ei onnistunut Celticissä – ”Joskus sitä tapahtuu pelaajille”

Entinen huippupelaaja Jonathan Walters puhui Teemu Pukista Liquid Football -ohjelmassa.

Teemu Pukki pelasi Glasgow Celticin paidassa harjoitusottelun Helsingin Olympiastadionilla elokuussa 2014. Vastustajana oli Tottenham.­

18.9.2019 18:29

Muun muassa Stoke Cityä ja Irlannin miesten maajoukkuetta edustanut ex-pelaaja Jonathan Walters jakoi YouTuben Liquid Football -ohjelmassa mietteitään Teemu Pukista.

Walters edusti viimeiseksi jääneellä edelliskaudella Ipswich Townia, joka pelasi Norwichin kanssa Championshipissä. Ipswich Town on Norwichin kitkerin vihollisseura Itä-Angliassa.

– Pukki ei ole ostettu kesällä ja tullut valioliigajoukkueeseen. Hän on jatkanut Norwichissa viime vuodesta, Walters kertoi.

Irlantia 54 maaottelussa edustanut ex-peluri pohti, miksi Pukki ei onnistunut kaudella 2013–14 samalla tavalla skotlantilaisjätti Celticissä kuin nyt Norwichissa.

Celtic ei ollut sopiva joukkue Teemu Pukille, Jonathan Walters arvioi.­

Pukki pelasi kauden 2013–14 aikana 25 sarjaottelua ja teki seitsemän maalia. Nyt alkaneella valioliigakaudella osumia on syntynyt viidessä ottelussa huimat kuusi.

– Joskus pelaajat menevät joukkueisiin, jotka eivät ole sopivia. Celtic ei ollut sopiva joukkue hänelle. Olipa kyse perheestä tai jostakin muusta, se ei vain toiminut, Walters tuumasi.

– Hän on liekeissä Norwichissa, mutta joskus sitä tapahtuu pelaajille, hän jatkoi.

Lue lisää: Teemu Pukin värvääminen maksaisi jo kymmeniä miljoonia! Nämä asiat vaikuttavat maalitykin markkina-arvoon

Walters lopetti uransa viime maaliskuussa 35-vuotiaana akillesjännevamman seurauksena.

Hän edusti kaudet 2010–17 silloista valioliigaseura Stoke Cityä ja 2017–19 Burnleyä, josta oli viimeisen kautensa lainalla Ipswichissä. Ipswich tippui kauden päätteeksi Ykkösliigaan, kun Norwichin matka jatkui Pukin johdolla Valioliigaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?