Viina virtasi sikariportaan bileissä, kun Teemu Pukki sinetöi supervoiton – ”Siis oikeasti, saimme hänet ilmaiseksi!”

Julkaistu:

valioliiga
Delia Smith iloitsee seuran rekrytointipomon onnistumisista.
3–2-voitto ökyseura Manchester Citystä viime viikonloppuna jäi Norwich Cityn historiaan yhtenä sen kaikkien aikojen suurimmista. Reaktiot ja juhlat ovat olleet sen mukaisia. Lauantaisen voiton hekumointi jatkui vielä maanantainakin, kun seuran omistajat Delia Smith ja hänen aviomiehensä Michael Wynn-Jones vierailivat brittiläisen Talksportin haastattelussa.

Pelin jälkeen Norwichin manageri Daniel Farke ylisti omistajapariskuntaa, joka saksalaisluotsin mukaan johtaa seuraa suurella intohimolla. Kaikesta päätellen onnistumisia ainakin juhlitaan suurella intohimolla. Smith kertoo voitonjuhlien olleen erityisen kosteat.

– Se oli uskomatonta... Alkoholia kulutettiin todella paljon, Delia Smith kertoi.

– Niinkö oli? En muista! aviomies kuittasi perään.

Ottelun loppu jännitti erityisen paljon, kun lisäaikaakin annettiin kuusi minuuttia. Sunnuntaina he pystyivät hädin tuskin liikkumaan väsymyksen vuoksi.

Smith kertoo, että hän katsoi ottelun seuran rekrytointijohtajan Kieran Scottin kanssa. Scott sai omistajalta erityiskiitosta, ja hyvästä syystä. Scott on koonnut hyvän joukkueen erittäin edullisesti. Manchester Cityn lauantaisen avausykstoistikon pelaajien hankkiminen maksoi noin 450 miljoonaa euroa enemmän kuin Norwichin pelaajiston kokoaminen.

– Rekrytointipomomme oli pelissä, joten olin polvillani ja kumarsin hänen edessään! Siis oikeasti, saimme (Teemu) Pukin ilmaiseksi – todella hyvän hyökkääjän ilmaiseksi! Smith hehkutti estotta.
Smith ja Wynn-Jones ostivat seuran osake-enemmistön jo vuonna 1996. Smith, 78, tunnetaan alun perin julkkiskokkina. Hänen tv-uransa alkoi 1970-luvulla ja Smithin tv-ohjelmat sekä mm. kirjat ovat olleet pitkään erittäin suosittuja.

Norwichin omistajina pariskunta on huolehtinut siitä, että pieni seura on pysynyt elinvoimaisena ja kilpailukykyisenä.

– Daniel kehui meitä, mutta me haluamme kehua häntä ja kaikkia muitakin. Kaikkina näinä vuosina kun olemme johtaneet seuraa niin nyt koko seurassa on sellainen yhtenäisyyden tunne, jollaista en ole koskaan aiemmin kokenut. Ja sama näkyy kannattajissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt