Jäikö Teemu Pukin viikonlopun maali näkemättä? Katso osuma ja muita tähtihetkiä tästä

Julkaistu: , Päivitetty:

Valioliiga
Teemu Pukki säkenöi Valioliigan puolustavaa mestaria vastaan.
Norwich ylsi alkukauden sensaatioon, kun se voitti lauantaina 3–2 Manchester Cityn. Teemu Pukki taituroi mukana kahdessa kotijoukkueen maaleista.

Pukin osuma syntyi ottelun 50. minuutilla. Emiliano Buendia riisti pallon Nicolas Otamendilta ja syötti sen Pukille, joka sijoitti kuulan viileästi sisään.

Norwichin julkaiseman ottelukoosteen voit katsoa tästä. Maali syntyy videolla kohdasta 3.55 eteenpäin.Norwichin avausosuma syntyi 18. minuutilla. Kenny McLean puski pallon verkkoon Buendian kulmapotkusta. Osuma on Norwichin ainoa koko kaudella, jossa Pukki ei ole ollut osallisena.

Pukki alusti 2–0-maalin 28. minuutilla. Marco Stiepermann lähetti suomalaiskärjen vauhtiin, ja Pukki syötti pallon taidokkaasti Todd Cantwellille, jolla oli edessään tyhjä maali.

Pukin otteet ovat keränneet ylistystä ympäri saarivaltakuntaa. Sunday People nosti sunnuntaina suomalaishyökkääjän naaman lehden kannen yläkulmaan otsikolla ”Pukin häikäisevä suoritus”.

The Sunday Timesin urheilusivujen kannessa oli iso kuva Pukista, jota hehkutettiin avausaukeaman pääjutussa ”epätodennäköiseksi läpimurtotähdeksi Valioliigassa”.

Pukin valinta Valioliigan kuukauden parhaaksi pelaajaksi on myös monen huulilla. Norwichin julkaiseman videon valintaan johtaneista Pukin tähtihetkistä voit katsoa tästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt