Teemu Pukin uskomaton ilta kuvina – onnellinen suomalaistähti lähetti tunteikkaan viestin faneilleen stadionin iltahämärästä

Julkaistu:

Valioliiga
Norwich teki sensaation kaatamalla Manchester Cityn kotikentällään. Tunnelma Carrow Roadilla oli lauantai-iltana katossa.
Teemu Pukin satumainen tarina Valioliigassa jatkui lauantaina. Suomalaiskärki oli ottelun suurin sankari, kun Norwich kaatoi sensaatiomaisesti kotikentällään hallitsevan mestarin Manchester Cityn.

Tunnelma Norwichin kotistadionilla Carrow Roadilla oli alusta alkaen infernaalinen. Se äityi entisestään, kun Norwich meni 1–0-johtoon 18. peliminuutilla.

Pukki huudatti kotiyleisöä kahdesti. Ensin hän tarjosi oivaltavan ja millintarkan syötön Todd Cantwellin maaliin ja teki itse toisella puoliajalla Norwichin 3–1-osuman.

Norwichin voitto oli yksi seuran historian komeimmista. Kotiyleisö oli haltioissaan. Pukki huomasi sen.

– Hei kaikki ”kanarianlinnut”. Kiitos kannustuksesta! Tunnelma Carrow Roadilla oli sanoinkuvaamaton, Pukki sanoi videotervehdyksessään seuran virallisella Twitter-tilillä.

– Kenties paras tunnelma, jonka olen koskaan kokenut.
Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke ei säästellyt sanojaan kehuessaan Pukkia ottelun jälkeen.

– Teemu oli loistava, ei pelkästään maalien takia vaan myös hänen työntekonsa takia. Teemu ajattelee aina ensin joukkuetta, minkä takia hän ansaitsee kaiken suitsutuksen, Farke sanoi.

Nousijajoukkue Norwich on Valioliigassa sijalla 12.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt