Kotkalaisjoukon onnenpotku: saivat liput Teemu Pukin otteluun – ”Pari kaveria osti liput pubin kautta, heitä huijattiin”

Julkaistu:

Valioliiga
Teemu Pukin erinomainen vire toi neljän hengen kotkalaisryhmän Norwichiin.
Suomen lippu liehuu Norwichin kotistadionin Carrow Roadin yllä. Petri ja Sanna Kainulainen sekä Maija Rikberg ja Helena Kempas ovat saapuneet ihmettelemään Teemu Pukin otteita.

Petri Kainulainen on käynyt paikan päällä edelliskaudella, mutta naiskolmikolle kyseessä on ensimmäinen visiitti. Nelikko on kotoisin Pukin kotikaupungista Kotkasta.

– En ymmärrä jalkapallosta, mutta ei hänen nimeään voi olla huomaamatta Kymen Sanomista, Kempas naurahtaa.

Pukin maalivire on vetänyt suomalaisia Norwichiin, joka on helppo kohde turisteille. Suomalaisfani voi matkustaa lentokoneella Lontooseen ja sieltä junalla Norwichiin. Toinen vaihtoehto on vaihtaa konetta Amsterdamissa.

– Lyhempi reitti on vaihtaa Amsterdamissa ja lentää sieltä suoraan, mutta moni haluaa käydä Lontoossa ja tulla junalla, Petri Kainulainen sanoo.

Kainulaisen pariskunta saapui varta vasten Norwichiin treffaten Kempaksen ja Rikbergin kanssa, jotka ovat kolmen päivän interrail-reissulla. Lippujen hankkiminen ei ollut helppoa.

– Helpointa olisi hankkia fanijäsenyys ja saada osto-oikeus. Yleiseen myyntiin tulee muutamia lippuja, niitä on todella vaikea saada. Tiedän pari kaveria, jotka olivat ostaneet jonkin pubin kautta, ja heitä oli huijattu, Petri Kainulainen kertoo.

Päivän ottelusta nelikko toivoo tasaista vääntöä. Suunnitelmissa on ihailla paitsi peliä, myös ilmapiiriä Carrow Roadilla.

– Kaikki toki toivovat, että Pukki osuu. Vastus on todella kova ja mestarisuosikki. Toivotaan hyvää myös Sergio Agüerolle. Teemu on maininnut, että Agüero on yksi hänen suosikkipelaajistaan, Petri Kainulainen miettii.

– En ymmärrä aiheesta, mutta tulin kuuntelemaan lauluja, tunnelmaa ja kulttuuria, Kempas kiteyttää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt