Teemu Pukki ei pelota pubissa pullistelleita Manchester Cityn faneja – ”Mistä hän on kotoisin?”

Julkaistu:

Valioliiga
Kuumavireinen suomalaiskärki ei pelota Norwichiin matkanneita vieraskannattajia.
Norwich City ja Manchester City kohtaavat lauantai-iltana Valioliigan ottelussa, joka alkaa kello 19.30.

Vierasjoukkueen faneja on kerääntynyt ennen päivän ottelua rautatieaseman vieressä sijaitsevaan Norwich Nelson Table Table -pubiin.

Se on yleinen vieraskannattajien kokoontumispaikka.

Gary Sharples ja Sean Fogerty katsovat terassilta vieressä virtaavaa jokea ja odottavat peliä itsevarmoina. He myöntävät, että Teemu Pukki ei soittanut ennen kauden alkua hälytyskelloja.

– En rehellisesti tiedä hänestä juuri mitään. Hän on tehnyt paljon maaleja ja on kuukauden pelaaja. Mistä hän on kotoisin? Suomesta, tietysti! Sharples naurahtaa.

– Hän on erinomainen pelaaja, mutta emme ole huolissamme. Jos Teemu tekee maalin, meidän kärkemme tekee kaksi tai kolme. Se on yleinen mielipide fanien keskuudessa, hän jatkaa.

Sharples asuu Wiganissa mutta on kannattanut Cityä jo vuosikymmeniä. Fogerty, jonka kannatus alkoi 1960-luvulla, on samaa mieltä toverinsa kanssa, mutta ei aliarvioi vastustajaa. Hänen mielestään lopputulos riippuu siitä, miten Norwich lähestyy ottelua.

– Teemu on todella hyvä vastahyökkäyksissä ja rikkoo juoksemalla puolustuksia. Jos Norwich makaa syvällä ja saa hänet juoksuun, he saattavat tehdä maalin. Jos Norwich hyökkää rohkeasti kuten yleensä, peli päättyy meille 5–0 tai 6–2, Fogerty tuumaa.

IS seuraa hetki hetkeltä Norwichin ja Manchester City kohtaamista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt