Arsenal kuittasi Tottenhamin johdon Pohjois-Lontoon derbyssä

Julkaistu:

valioliiga
Maalitykki Aubameyang ohjasi kotijoukkueen tasoituksen.
Lontoon sähköinen paikallisottelu Arsenalia vastaan näytti pitkään Tottenhamin kannalta valoisalta.

Arsenal kuitenkin nousi kotikentällään kahden maalin takaa-ajoasemasta 2–2-tulokseen, joten Valioliigan ottelussa jaettiin pisteet.

Christian Eriksen vei Tottenhamin kymmenennellä peliminuutilla johtoon. Osuma syntyi, kun Eriksen ehti ensimmäisenä maalivahti Bernd Lenon eteensä torjumaan palloon.

Vierasjoukkueen kannattajat saivat lisää aihetta riemuun avauspuoliajan lopussa, kun Harry Kane laukoi rangaistuspotkusta 0–2-maalin.

Arsenal ei luovuttanut vaan Alexandre Lacazette tykitti etukulmaan 1–2-osuman avauspuoliajan lisäajalla. Ottelun päätösnumerot syntyivät 71. minuutilla, kun Pierre-Emerick Aubameyang ohjasi pallon jalallaan maaliin.

Tottenhamin kauden alku on ollut vaikea, sillä joukkue on voittanut neljästä pelaamastaan ottelusta vain yhden. Joukkueella on koossa viisi pistettä. Arsenalin saldo neljästä kamppailusta on seitsemän pistettä.

– Kun johtaa 2–0, odottaa voittavansa kenet tahansa. On sääli, ettemme pystyneet tappamaan peliä, Kane sanoi ja harmitteli Arsenalin avausjakson loppuun tekemää kavennusta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt