IS seurasi: Norwich hävisi West Hamille – Teemu Pukin hurja maaliputki poikki

Julkaistu:

Valioliiga
West Ham voitti Teemu Pukin Norwich Cityn 2–0.
Norwichin tulikuuma maaliässä Teemu Pukki palasi odotetusti Norwichin avauskokoonpanoon lauantain vierasottelussa West Hamia vastaan.

Se ei auttanut, sillä West Ham voitti Norwichin 2–0. Pukki jäi ottelussa maaleitta. Suomalaishyökkääjä on tehnyt alkukauden neljässä Valioliigan ottelussa viisi maalia.

Pukki nähdään seuraavan kerran tositoimissa torstaina, kun Huuhkajat kohtaa Kreikan Tamperella.

West Ham–Norwich -ottelun tapahtumat voit lukea alla olevasta seurannasta:

Päätapahtumat

Lauantain tulokset

Lopputulos: West Ham-Norwich 2-0

Maali! West Ham johtaa 2-0

Toinen puoliaika käyntiin

Valioliigan taukotilanteet

Lauantain tulokset

Tässä Valioliigassa lauantaina pelattujen otteluiden lopputulokset:

West Ham-Norwich 2-0

Manchester C-Brighton 4-0

Chelsea-Sheffield U 2-2

Newcastle-Watford 1-1

Crystal Palace-Aston Villa 1-0

Leicester-Bournemouth 3-1

Southampton-Manchester U 1-1

Ottelu Burnley-Liverpool alkaa kello 19.30.

Kiitos seurasta ja hyvää lauantai-illan jatkoa!

Arvio Pukista

Epävirallinen "Pukki watch": suomalaishyökkääjä ei päässyt ottelussa kunnon maalipaikkoihin. West Ham oli opiskellut läksynsä ja eristi suomalaisen joukkuetovereistaan huolella. Norwichin managerilla Daniel Farkella riittää pohdittavaa. Pukki on aloittanut kautensa Valioliigassa niin upeasti, että vastustajat kiinnittävät suomalaiseen erityishuomion. Pysäytä Pukki, pysäytät Norwichin? Ainakin West Ham onnistui siinä hienosti lauantaina.

Pukki nähdään seuraavaksi ensi viikolla Suomen maajoukkuepaidassa EM-karsintojen kotiotteluissa Kreikkaa (5.9.) ja Italiaa (8.9.) vastaan.

Lopputulos: West Ham-Norwich 2-0

Ottelu on päättynyt. West Ham voitti Norwichin ansaitusti 2-0. West Hamilla oli toisella puoliajalla 2-0-maalinsa jälkeen paljon paikkoja lisäosumiin.

Kavennus lähellä

Norwichin vaihtomies Drmic kurottaa keskitykseen. Pallo menee tolpan kautta ohi.

Pukki puskee

Teemu Pukki pääsee puskemaan melko vaikeasta asennosta, West Hamin maalivahti Fabianski torjuu vaivatta.

West Ham vaihtaa

Felipe Anderson ulos, Pablo Fornals tilalle. Varsinaisen peliajan viimeinen minuutti käynnissä, West Ham johtaa 2-0.

Taas Krul!

West Ham johtaa edelleen vain 2-0. Lukemat olisivat paljon selvemmät ilman Norwichin maalivahdin Krulin huippuotteita. West Hamin Diop pääsee pukkaamaan 86. minuutilla, mutta Krul torjuu. Missä on Norwichin kiri?

Ei rankkaria

West Hamin tähtihyökkääjä Haller nurin rangaistusalueella! Erotuomari Tierney levittää kätensä, eli ei rankkaria. Tv-hidastusten perusteella rankkariin oli perusteita, mutta kun ei niin ei.

Seuraavassa hyökkäyksessä Snodgrass pääsee laukomaan vapaasti, mutta maalivahti Krul pitää torjunnallaan Norwichin ohuet toiveet hengissä.

Norwichin viimeiset vaihdot

Vajaa 80 minuuttia pelattu. Norwichin manageri Daniel Farke yrittää kääntää pelin kahdella vaihdolla. Stiepermann ja Cantwell ulos, tilalle Drmic ja McLean.

Heti vaihtojen perään Norwichin maalivahti Tim Krul venyy kolmeen (!) torjuntaan. Hän peittää Lanzinin, Andersonin ja Hallerin maalintekoyritykset. Peli pyörii ihan väärässä päässä kenttää Norwichin näkökulmasta.

West Ham vaihtaa

West Hamin pelaajavaihto reilun 70 minuutin jälkeen. 2-0-maalin laukonut Yarmolenko ulos, tilalle Robert Snodgrass - joka on pelannut urallaan aikaisemmin Norwichissa.

West Hamin kontrollissa

70 minuuttia täynnä, yhä 2-0. West Hamin komennossa mennään edelleen. Lontoolaiset eivät höngi täysi höyry päällä mutta kontrolloivat tapahtumia. Eivät ole ilmeisesti kuulleet sanontaa, että kahden maalin johto on vaarallisin johto. No, Norwichista ei näytä olevan vaaraa juuri nyt.

Pukki laukoo

Pukki etenee ja laukoo. Kudista puuttuvat voima ja tarkkuus, maalivahti Fabianski poimii pallon varmasti. 65 minuuttia pelattu, West Ham johtaa yhä 2-0.

Epätarkka keskitys

Norwich pääsee ylös oikeaa laitaa pitkin. Max Aaronsin keskitys ei mene lähellekään Pukkia. West Hamin maalivahti Lukasz Fabianski poimii pallon kuin marjan.

Vaisua on

Useat asiantuntijat arvioivat ennen kautta, että Norwich tekee - ja päästää - tällä kaudella paljon maaleja. Juuri nyt joukkueen hyökkäyspeli näyttää niin köykäiseltä, että maalit jäävät tekemättä. West Ham pystyy puolustamaan Norwichin harvat hyökkäykset ilman ongelmia.

Maali! West Ham johtaa 2-0

West Ham siirtyy 2-0-johtoon 57. minuutilla. Andriy Yarmolenko tykittää painostuksen päätteeksi pallon sisään. Hän oli samassa hyökkäyksessä vain hetkeä aikaisemmin laukonut tolppaan. Nyt on Norwichilla vuori kiivettävänä.

Ylärimaan

Norwichin Cantwell laukoo tulisesti ylärimaan! Tilanne oli paitsio, joten maalia ei olisi hyväksytty.

Pukki... ei saa palloa

Voi voi. Norwichin vastahyökkäyksenpoikanen päättyy Stiepermannin heikkoon syöttöön. Pukki oli jo valmiina ampaisemaan pystyjuoksuun.

Toinen puoliaika käyntiin

West Ham-Norwich-ottelun toinen puoliaika vihellettiin käyntiin kotijoukkueen johtaessa 1-0.

Kohta jatkuu!

Nyt on toivottavasti joka mökissä tankattu (keittiössä), tyhjennetty (wc:ssä) ja vaihdettu vaipat (lasten)! Toinen puoliaika kohta käyntiin. Mitä Norwich on keksinyt tauolla saadakseen palloja Pukille paremmin kuin ensimmäisellä puoliajalla?

Valioliigan taukotilanteet

Valioliigaotteluiden tilanteet tauolla:

West Ham-Norwich 1-0

Manchester City-Brighton 2-0

Leicester-Bournemouth 2-1

Newcastle-Watford 1-1

Chelsea-Sheffield United 2-0

Crystal Palace-Aston Villa 0-0

Aikaisemmin lauantaina pelattu ottelu Southampton-Manchester United päättyi 1-1 (0-1).

Burnley ja Liverpool kohtaavat kello 19.30 alkavassa iltaottelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt