Jatkuuko Teemu Pukin maaliputki? Vastustaja on seurannut kärkeä suurennuslasilla: ”Meidän täytyy olla hyvin varovaisia”

Julkaistu:

Valioliiga
Manuel Pellegrini kehuu suomalaishyökkääjää.
Manuel Pellegrini on ottanut huomioon kotkalaiskärjen tulikuuman vireen West Hamin ja Norwichin kohtaamisen alla.

Teemu Pukki tuottaa päänvaivaa West Hamille ja Manuel Pellegrinille, kun Norwich saapuu lauantaina kylään.

Kokenut chileläismanageri kommentoi torstaina lehdistötilaisuudessa, että West Hamin täytyy olla varovainen nimenomaan Pukin kanssa.

– Kun vaihtaa sarjatasoa, on aina pelaajia, jotka tuntevat eroavaisuudet: Erityisesti Championshipin ja Valioliigan välillä. Tiedämme, mitä Pukki teki viime kaudella Championshipissä. Hän on osoittanut, ettei Valioliiga ole ongelma, Pellegrini kehui.

– Hän on työskennellyt täsmälleen samoin. Hän on hyvässä vireessä ja maalannut viidesti kolmessa pelissä. Meidän täytyy olla hyvin varovaisia hänen kanssaan, chileläinen jatkoi.
Norwich on kerännyt kolmesta pelistä voiton ja kaksi tappiota. West Hamilla on takana voitto, tasapeli ja tappio. Norwich on loistanut Pukin johdolla hyökkäyspäässä tehden kuusi maalia. Oma verkko on heilunut sen sijaan kahdeksasti.


Pellegrini tiedostaa, että he eivät voi aliarvioida hyökkäysvoimaista vastustajaa.

– Norwich on joukkue, joka hyökkää paljon hyvillä, teknisillä pelaajilla. Näin heidän kolme peliään, ja he pelasivat täysin samalla tavalla Liverpoolia, Chelseaa ja Newcastlea vastaan. Vastassa on hyvä joukkue, ja meidän täytyy työskennellä lujaa, jos haluamme kolme pistettä, Pellegrini totesi.

West Hamin ja Norwichin kohtaaminen alkaa lauantaina kello 17 Suomen aikaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt