Huimavireinen Teemu Pukki purki pettymystä Viasatin haastattelussa: ”Siinä oli mahdollisuuksia”

Julkaistu:

Valioliiga
Teemu Pukki onnistui jälleen maalinteossa Valioliigassa, mutta Norwich taipui kotikentällään 2–3-tappioon Chelsealle.
Teemu Pukki teki kolmanteen Valioliigaotteluunsa jo viidennen maalinsa, mutta Norwich taipui kotikentällään lopulta 2–3-tappioon Chelsealle. Niukka tappio oli suomalaiselle pettymys, vaikka omat onnistumiset ilahduttivatkin.

– Chelsea on ihan kärkijengi, ja siinä oli mahdollisuuksia 2–3-tilanteessa, minulla oli se paikka. Kyllä tämä vähän nyt harmittaa, kotona haluamme saada pisteitä, Pukki kommentoi ottelua Viasatin haastattelussa.

Jo ennen omaa osumaansa Pukki oli syöttänyt Todd Cantwellin viimeistelemän 1–1-tasoituksen. Suomalaisen täytyi olla lauantaina huipputehokas, sillä Chelsean puolustuksen keskellä kotkalainen ei juuri palloon päässyt.

– Vähän jouduin pelin ulkopuolelle, mutta ihan hyvin kuitenkin sain käytettyä hyväkseni ne tatsit mitä sain. Ei se helppoa ollut, oli vähän vaikeaa, Pukki kertasi otteitaan.

Pukin syksy jatkuu kiireisenä. Ensi viikonloppuna Valioliiga-kausi jatkuu West Hamin vieraana, ja sen jälkeen luvassa ovat elintärkeät EM-karsintaottelut Kreikkaa ja Italiaa vastaan Suomen paidassa. Pukki odottaa jo innolla syyskuun ensimmäisellä viikolla Ratinassa pelattavia otteluita.

– Aina on tosi mukava pelata maajoukkueen kanssa. Sielläkin on hieno tilanne, mennyt hyvin ja nyt on tärkeät matsit edessä. Nyt ensin täysi keskittyminen West Hamiin ja sitten Suomeen!

Kun 29-vuotiaalta huippuhyökkääjältä kysyttiin, jatkuuko maaliputki ensi viikolla West Ham -ottelussa, Pukki virnisti luottavaisen näköisenä.

– Toivottavasti, se on hyökkääjän tehtävä tehdä maaleja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt