”Teemu Pukki baby” – Nämä laulut ovat Norwichin kannattajien suosiossa, sulosävelet saattaa kuulla myös tv-lähetyksissä

Julkaistu: , Päivitetty:

Valioliiga
Ennen alkuvihellystä fanit kajauttavat maailman vanhimman käytössä olevan jalkapallolaulun
Norwichin kotiotteluissa yksinkertaisuus on valttia, mitä tulee fanilauluihin. Tämän osoittaa Teemu Pukille omistettu rallatus.

”Teemu Pukki baby, Teemu Pukki oh”, kaikui useimmin Carrow Roadilla kotiavauksessa Newcastlea vastaan.

Kaikki Norwichin fanilaulut ääninäytteineen löydät täältä.

Ennen ottelun alkua ihmiset seisovat huivit nostettuna pään yläpuolelle ja virittävät äänijänteensä seurahymniin On the Ball, City. Se on 1890-luvulla kirjoitettu ja maailman vanhin jalkapallolaulu, joka on yhä käytössä.

”Kick it off, throw it in, have a little scrimmage. Keep it low, a splendid rush, bravo, win or die; On the ball, City, never mind the danger. Steady on, now’s your chance. Hurrah! We’ve scored a goal. City! City! City!”, kuuluu veisun sanat.

”Never mind the danger” eli “Älä ajattele vaaraa” lukee myös viimeisenä asiana, jonka pelaajat näkevät, ennen kuin astuvat pukusuojan uumenista viheriölle.

Suosittuja ovat myös yksinkertainen Come On You Yellows tai raivokkaiden aplodien saattelemat Norwich-huudot. Etenkin viime kaudella kaduilla ja katsomossa kaikui hilpeä, joukkueen väreihin keltaiseen ja vihreään viittaava Follow the Boys in Yellow:

”Follow, follow, follow. Follow the boys in yellow. We’re the yellow and green. The world’s best team. And it’s off to the Premier we go.”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt