Teemu Pukista huippuhauska paljastus – vakoilijat etsivät pelaajaa tyhjällä Olympiastadionilla, kun Pukki oli Turussa

Julkaistu:

Valioliiga
Neil Lennon ja Johan Mjällby etsivät pelaajaa Helsingissä, kun Teemu Pukki pelasi Turussa.
Teemu Pukin päätyminen skotlantilaisen Celticin riveihin vuonna 2013 oli kaatua tarkkailijakaksikon eksymiseen väärään kaupunkiin Suomessa.

Celticin managerina toista kertaa urallaan toimiva Neil Lennon kertoi skottilehti Heraldille, että ihmetteli apulaisensa Johan Mjällbyn kanssa Helsingin olympiastadionilla, missä Pukki pelaa.

– Lensin Johanin kanssa Helsinkiin, jossa päädyimme tyhjälle Olympiastadionille. Paljastui, että olimme väärässä kaupungissa. Syöksyimme takaisin lentokentälle, pääsimme sieltä Turkuun, jossa ehdimme nähdä Pukin kentällä viimeiset puoli tuntia. Ne riittivät vakuuttamaan meidät pelaajan osaamisesta, Lennon kertoi.

Lennonin vierailumatka osui Suomen pelaamaan kotiotteluun Sloveniaa vastaan 14. elokuuta 2013. Huuhkajat voitti kamppailun 2–0.


Pukki ei ikinä onnistunut läpimurrossaan skottijätin riveissä. Hänet lainattiin ja myytiin sen jälkeen tanskalaiseen Bröndbyyn, jossa kotkalaiskärki löysi maalivireen ja nousi kiertoradalle Valioliigan tämän hetken kuumimmaksi pelaajaksi.

Lennonin mukaan Pukki kärsi Glasgow’ssa siitä, että seuran kannattajat odottavat uusilta pelaajilta onnistumisia välittömästi.

– Olen iloinen Teemun puolesta, että hän on nyt onnistunut Norwichissa, mutta samaan aikaan se kertoo siitä, miten nopeasti täällä tuomitaan pelaajia. Jo kolmen pelin jälkeen vaaditaan, että pistäkää kaveri pois. Siinä ei ole mitään järkeä.

Celtic hankki Pukin saksalaisesta Schalkesta elokuussa 2013. Pukki teki kauden 2013-14 aikana Celticille seitsemän liigamaalia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt