Teemu Pukin maalisuma säikäytti maailman vedonlyöntiyhtiöt – kerroin maalikuninkuudelle pudotettiin kymmenesosaan alkuperäisestä

Julkaistu:

Valioliiga
Teemu Pukin erittäin väkevä alku Valioliigassa on yllättänyt jalkapallon seuraajien lisäksi myös vedonlyöntiyhtiöt.
Norwich Cityn suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on tullut Valioliigaan ryminällä. Kotkalaisella on kasassa kahden kierroksen jälkeen jo neljä maalia.
Hän jakaa maalipörssin kärkipaikkaa Manchester Cityn Raheem Sterlingin kanssa. Hurja alkutahti on johtanut siihen, että vedonlyöntiyhtiöt ovat joutuneet päivittämään Pukin maalikuninkuudesta tarjoamiaan kertoimia kovalla kädellä.

Vedonlyöntisivusto bookies.comin mukaan esimerkiksi vedonlyöntiyhtiö Coral tarjosi ennen kauden alkua Pukin kertoimeksi 101 Valioliigan maalipörssin voittamisesta.

Pukki oli ennen kauden alkua kaikkea muuta kuin kuuma nimi. Monen vedonlyöntiyhtiön listoilla Pukin nimeä ei edes näkynyt, kun ne tarjosivat kertoimia Valioliigan maalikuninkuudesta ennen kuin sesonki pääsi vauhtiin.

Avausottelussa Pukki iski maalin Liverpoolin verkkoon. Sen jälkeen kerroin putosi 81:een.

Kauden toisessa ottelussa Pukki viimeisteli hattutempun Newcastlea vastaan. Sen seurauksena kerroin suomalaisen maalikuninkuudelle on enää 11.
Kerroin on siis vain kahdessa ottelussa pudonnut noin kymmenen kertaa alkuperäistä pienemmäksi.

KTP:n kasvatti on nyt ainakin Coralin mielestä todennäköisempi maalikuningas kuin Manchester Unitedin Marcus Rashfordin, Leicesterin Jamie Vardyn tai Arsenalin Alexandre Lacazetten kaltaiset tähtihyökkääjät.

Pukki voitti viime kaudella Englannin toiseksi korkeimman sarjatason Championshipin maalikuninkuuden. Hän iski 29 maalia.

Siitä huolimatta häneltä ei ole odotettu Valioliigassa läheskään sellaista menoa, johon suomalaistähti on yltynyt heti kauden alussa.

Pukille on tärkeä tavoite paukuttaa sellainen määrä maaleja, joka auttaa Norwichia säilymään sarjassa. Siirtomarkkinoilla maltillisesti operoinut norfolkilaisseura on yksi suurimmista suosikeista sarjasta putoajaksi.

Korjattu otsikko kello 12.23.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt