Paul Pogbalta kallis moka – Manchester United jäi tasapeliin

Julkaistu:

valioliiga
Wolverhampton ja Manchester United kohtasivat Valioliigan 2. kierroksen viimeisessä ottelussa.
Valioliigan avauskierroksella Chelsean kotonaan 4–0 löylyttänyt Manchester United jäi Wolverhamptonin vieraana 1–1-tasapeliin.

United pelasi hyvän avausjakson ja johti ottelua tauolle mentäessä. Anthony Martial pommitti 27. minuutilla vasurillaan 1–0-maalin. Esityön osumaan tekivät Jesse Lingard ja Marcus Rashford.

Lingard, 26, oli Unitedin kokoonpanon vanhin kenttäpelaaja. Unitedin joukkueen keski-ikä, 24 vuotta ja 173 päivää, oli Valioliigan syyskauden pienin ja seuran pienin sitten toukokuun 2017.

Wolvesin tasoitusmaalin ja samalla loppulukemat laukoi 55. minuutilla Ruben Neven. Kulmapotkun jälkitilanteesta täräyttämään päässyt Neves ampui pallon upeasti yläriman kautta David de Gean selän taakse.


Vierasjoukkueella oli mahdollisuus mennä uudelleen johtoon, kun ranskalaistähti Paul Pogba hankki yksilösuorituksellaan rangaistuspotkun.

Pogba asettui itse laukomaan rankkaria, jonka Rui Patricio kuitenkin torjui.

Kauden avausottelussa Chelseaa vastaan ManU sai niin ikään rangaistuspotkun. Silloin sen hankkinut Marcus Rashford laukoi itse ja onnistui maalinteossa. Englantilaiskärki ei ole urallaan mokannut rangaistuspotkua.

Rashford ja Pogba kävivät avausottelun tapaan sananvaihtoa ennen rangaistuspotkun laukomista. Vetovastuun itselleen ottanut ja vedollaan epäonnistunut Pogba poistui kentältä loppuvihellyksen jälkeen pää paitansa sisään peitettynä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt