Mitä Norwichin pukukopissa tapahtui lauantaina? Teemu Pukin hattutemppukin jäi tässä keskustelussa paitsioon

Julkaistu:

Valioliiga
Norwichin kapteenin mukaan Newcastlen viime hetken kavennusmaali kirvoitti kovaa keskustelua pukukopissa.
Mitä Norwichin pukukopissa tapahtui ensimmäiseksi, kun pelaajat marssivat sinne 90 minuutin uurastuksen jälkeen lauantaina?

Moni olisi voinut luulla, että pukukopissa olisi alkanut Teemu Pukin ylistäminen hattutempun ansiosta, mutta sitä ennen tapahtui jotain muuta: Norwichin kapteenin Grant Hanleyn mukaan itsekriittinen selvitys siitä, mikä aiheutti Newcastlen viime hetken kavennusmaalin 3–1-numeroihin päättyneessä ottelussa.

– Erityisesti asiasta keskustelivat alakerran kaverit ja maalivahti Tim Krul, mutta koko joukkue oli pettynyt siihen, että päästimme lopussa yhden omiin, Hanley sanoi Norwich Evening Newsin mukaan.

Norwich lopetti selvästi pelaamisen 3–0-numeroissa ja odotteli päätösvihellystä, kun Jonjo Shelvey pääsi karkaamaan Hanleylta ja rikkoi Newcastlen kuparisen.

– Kun pääsimme koppiin, takaiskumaali nousi heti puheeksi. Siinä taidettiin vaihtaa muutama vähän kiihkeämpikin sana. Vaikka niin kävi, se vain kertoo siitä mitä vaadimme itseltämme mutta myös joukkuetovereilta, Hanley jatkoi.
Norwichin kausi jatkuu lauantaina kotiottelulla Valioliigan vaisusti aloittanutta Chelseaa vastaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt