Teemu Pukin hattutemppuhuuma kulutti pelipaitavaraston hetkessä – ”Varastomme ovat tällä hetkellä tyhjät numeron 2 osalta”

Julkaistu:

Valioliiga
Lauantaina Newcastlen verkkoon hattutempun iskenyt Teemu Pukki nauttii suursuosiota niin Suomessa kuin Norwichissakin. Tämän sai tuta myös Norwichin verkkokauppa.
Teemu Pukki on aloittanut Valioliiga-kautensa käsittämättömällä tavalla. Suomalainen iski Norwichin kotiavauksessa lauantaina Newcastlen verkkoon uskomattoman hattutempun Kanarianlintujen voittaessa vieraansa lukemin 3–1.

Pukista tuli ensimmäinen suomalainen hattutemppuun Valioliigassa yltänyt pelaaja sitten Mikael Forssellin vuonna 2008. Neljällä osumallaan hän johtaa Valioliigan maalipörssiä yhdessä Manchester Cityn Raheem Sterlingin kanssa.

Viime kauden Championshipin maalikuningas oli jo ennen kauden alkua todella suosittu niin Suomessa kuin Norwichissakin, mutta uuden kauden unelma-alku on räjäyttänyt suosion uusiin stratosfääreihin.

Norwichissa suomalaisen suursuosioon reagoitiin nopeasti. Ilta-Sanomien toimittajan Jesse Kuparisen nappaamassa näyttökuvassa Norwich Cityn Facebook-sivujen sponsoroitu mainos kannustaa juhlimaan Pukin hattutemppua käyttämällä hyväksi ilmaista kuljetusta Suomeen kaikista yli 40 punnan tilauksista.Seuran verkkokaupassa Pukin paitojen ilmeisen hurjaan kysyntään ei kuitenkaan oltu valmistauduttu. Suomalaisen paidat ovat seuran varastosta nyt loppuunmyyty, eikä Pukin pelinumeroa (22) ole enää mahdollista edes ”askarella” manuaalisesti personoidun pelipaidan muodossa.

– Huomatkaa, että jos haluatte personoida pelipaitanne, varastomme ovat tällä hetkellä tyhjät numeron 2 osalta. Odotamme saavamme täydennystä 27. elokuuta, verkkokaupassa kerrotaan.

Pukki ja Norwich ovat tositoimissa seuraavan kerran lauantaina 24. elokuuta, kun vastaan asettuu Chelsea.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt