Teemu Pukin äiti innostui satumaisesta hattutempusta Twitterissä – puhutteli poikaansa koskettavasti: ”Maailma on sun”

Julkaistu:

Valioliiga
Teemu Pukki iski hattutempun ja nousi Valioliigan maalipörssin kärkeen lauantaina. Teija-äitikin intoutui hehkuttamaan poikansa maagista iltapäivää Twitterissä.
Teemu Pukki latoi Norwichin Valioliiga-kauden kotiavauksessa Newcastlea vastaan pallon verkkoon kolmeen otteeseen. Ensimmäinen osuma syntyi upealla volleyllä noin puolen tunnin pelin jälkeen, kaksi jälkimmäistä tyylikkäillä viimeistelyillä toisella puoliajalla.

29-vuotias kotkalainen on tehnyt kahdessa Valioliiga-ottelussaan yhteensä neljä maalia, ja johtaa Valioliigan maalipörssiä yhdessä Manchester Cityn Raheem Sterlingin kanssa. Pukin satumainen alkukausi sai myös jalkapallotähden äidin Teija Pukin lähettämään tunteellisen Twitter-viestin poikansa edesottamuksista.

– Aiettämiäsanon. Aika on nyt ja tässä, anna mennä, nauti ja ole niin hyvä kun olet.. maailma on sun, Teija kirjoitti twiitissään sydän-hymiöiden säestämänä.Hattutemppu oli ensimmäinen suomalaisen tekemä Valioliigassa sitten vuoden 2008, kun Mikael Forssell pystyi samaan suoritukseen. Norwich ja Pukki ovat tositoimissa seuraavan kerran lauantaina 24. elokuuta, kun joukkue kohtaa kotonaan Chelsean.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt