Näin Teemu Pukki kommentoi upeaa otteluaan – hattutemppupallon varalle on suloinen suunnitelma - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Teemu Pukki kommentoi upeaa otteluaan Viasatilla – hattutemppupallon varalle on suloinen suunnitelma

Hattutempun iskenyt Teemu Pukki tuikki tähtenä, kun Norwich kaatoi Newcastlen Valioliigassa.

Teemu Pukki tuuletti voittoa. Hän nappasi mukaansa pelipallon hattutempun merkiksi.

17.8.2019 19:29

Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki loisti Valioliigan kotiavauksessaan viimeistelemällä upean hattutempun. Pukin maaleilla Norwich nappasi kauden ensimmäiset pisteensä, kun Newcastle kaatui 3–1.

– Ensimmäinen hattutemppu Englannissa, olen siitä todella iloinen, Pukki totesi Viasatin näyttämässä englanninkielisessä haastattelussa ottelun jälkeen.

Norwich hävisi kauden ensimmäisen ottelunsa Liverpoolin vieraana 1–4. Pukki vastasi tuolloin joukkueensa ainoasta maalista. Suomalaiselta kysyttiin, miten hän on onnistunut sopeutumaan Valioliigaan Championshipin jälkeen.

– On parempia pelaajia... mutta joukkueena me olemme pärjänneet todella hyvin, pelaamme todella hyvää jalkapalloa. Se on tehokasta, kaverit luovat paljon maalipaikkoja. Tänään olisin voinut tehdä enemmänkin maaleja.

Norwichin seuraava ottelu on ensi lauantaina. Tuolloin Carrow Roadille saapuu vieraaksi Chelsea.

– Jos olet hyökkääjä, jokaiseen peliin pitää mennä tekemään maaleja. Se on minun työtäni. Teen parhaani ja toivon, että pystyn jatkamaan maalien tekemistä, Pukki vastasi, kun häneltä tiedusteltiin jatkuuko maalitehtailu myös tuossa ottelussa.

Pukki oli haastattelussa kainalossaan pelipallo, jonka hattutempun iskijä oli perinteen mukaisesti napannut mukaansa.

Pukilta kysyttiin, minne hän aikoo hattutemppupallonsa viedä.

– Kotiin. Ehkä tyttäreni leikkii sillä. Meillä on sille erityinen paikka kotona, kuului vastaus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?