Teemu Pukki dominoi Valioliigaa – Hattutemppu hullaannutti Norwichin - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Teemu Pukki dominoi Valioliigaa – Maaginen hattutemppu hullaannutti Norwichin

Teemu Pukki on tehnyt neljä maalia kahdessa valioliigapelissä. ”Teemu Pukki baby” raikui suomalaissankarille Carrow Roadilla

Teemu Pukki on Valioliigan maalipörssin kärjessä.

17.8.2019 19:09

Teemu Pukin hattutemppu toi Norwichille 3-1-voiton kauden ensimmäisessä kotiottelussa Newcastlea vastaan.

Ensimmäinen puoliaika oli Norwichin hallintaa, mutta avausmaali tuli vasta puolen tunnin pelin jälkeen. Osuma syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta. Rangaistusalueella kytännyt Pukki laukoi pelivälineen upeasti volleysta etuyläkulmaan.

Toinen maali syntyi 63 minuutilla. Pukki vapautti oikean jalkansa vastustajan alueella ja sijoitti vasempaan alakulmaan. Hattutemppu täydentyi, kun myös toisen osuman syöttänyt Todd Cantwell tarjoili pallon Pukille, joka viimeisteli täydennyksen unelmailtaansa.

Jonjo Shelvey teki Newcastlen lohtuosuman lisäajalla.

Pukille avautui kolme hyvää tonttia jo ennen kuin hanat avautuivat. Ensimmäinen laukaus lähti pienestä kulmasta. Toinen paikka syntyi, kun Pukki vapautui oikealta laidalta nokikkain Martin Dubravkan kanssa. Kulma oli jälleen pieni, ja slovakialainen torjui.

Kun peliä oli takana 25 minuuttia, Cantwell vapautti Pukin maalipaikkaan, mutta voimakas kuti meni liiaksi päin maalivahtia.

Pukki on tehnyt kahdessa valioliigapelissä neljä maalia. Hattutemppu hullaannutti kotkalaiskärkeen rakastuneen kotiyleisön Carrow Roadilla. Suomalaishyökkääjälle omistettu laulu ”Teemu Pukki baby” raikui useaan otteeseen pelin aikana ja etenkin toisella puoliajalla.

Carrow Roadilla riemuittiin Teemu Pukin osumista. Tässä juhlitaan huimaa 1–0-osumaa.

Ja tässä 2–0-maalia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?