Teemu Pukki pamautti hurjan volleyn joka kerää ylistystä: ”Epätodellinen, sensaatiomainen” – Keith Armstrong nosti Viasatilla esiin tärkeän huomion - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Teemu Pukin upea osuma kerää ylistystä: ”Epätodellinen, sensaatiomainen” – Keith Armstrong nosti Viasatilla esille tärkeän huomion

Teemu Pukki iski huikean maalin Norwichin kotiavauksessa. Maaleja syntyi vielä kaksi lisää.

Tässä syntyy Teemu Pukin kauden toinen maali.

17.8.2019 18:09

Teemu Pukki on aloittanut uransa Valioliigassa suorastaan maagisesti. Norwichin hyökkääjä onnistui maalinteossa debyyttiottelussaan Liverpoolia vastaan, ja lauantaina Norwichin kotiavauksessa päästiin viettämään PukkiPartya heti avausjaksolla.

Newcastlea vastaan Pukki vei joukkueensa johtoon uskomattoman upealla osumalla. Hänen kauden toinen maalinsa ei olisi voinut olla komeampi: oikean jalan volley suoraan ilmasta jysähti vastustamattomasti Newcastlen maalin perukoille. Keskushyökkääjänä pelaava Pukki oli haistanut maalipaikan täydellisesti vasemmalta laidalta ja iski maalinsa Newcastlen purkuyrityksen jälkeen.

Suoritus ei jättänyt ketään kylmäksi.

– Teemu Pukille kauden toinen maali täysin epätodellisella volleylla, twiittasi BBC Sport.

– Sensaatiomainen osuma, Valioliigan virallisella Twitter-tilillä hämmästeltiin.

– What a goal! Mitä tuohon voi sanoa? Mikä osuma! Mikä varmuus! Ei tässä voi muuta kuin naureskella. Näyttää helpolta, mutta ei tuo niin helppoa ole, Viasatin asiantuntija Pasi Rautiainen hehkutti Viasatin jalkapallostudiossa.

– Ennen kaikkea, mitä helkkaria hän oli tekemässä siellä, keskushyökkääjänä? Maalinteko on laji, jota ei voi opettaa. Periaatteessa hänen ei olisi pitänyt olla siellä, hänen olisi pitänyt olla keskellä jossain, Viasatin asiantuntija Keith Armstrong ihmetteli.

Norwichin Twitter-tilillä Pukin osumasta otettiin kaikki irti.

– Jopa Teemu on yllättynyt siitä, kuinka hyvin hän osui siihen, Norwichin some-tiimissä naureskeltiin.

Pukin maalitehtailu ei jäänyt siihen. Toisella jaksolla Pukki iski illan toisella osumallaan Norwichin 2–0-johtoon...

– Meidän lentävä suomalaisemme iskee pallon alakulmaan! Norwichin Twitter-tilillä hehkutettiin osumaa.

Keskikenttäpelaaja Todd Cantwell teki hyvän esityön ja syötti sen jälkeen pallon tulikuumalle Pukille, joka sijoitti pallon tyylillä alakulmaan.

...ja 13 minuuttia myöhemmin Pukki viimeisteli hattutemppunsa! Valioliigan kotiavauksessa Pukki iski siis käsittämättömästi kolme maalia.

Lisäajan loppuhetkillä Newcastlen Jonjo Shelvey onnistui maalinteossa vieraille, mutta Pukin upean maalijuhlan jälkeen kavennus oli liian vähän, liian myöhään.

Ottelu päättyi Norwichin 3–1-voittoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?