Ex-futaaja Gary Nevilleltä kovia väitteitä: ManU voittaa mestaruuden eikä Mohamed Salah näe ensi kautta Liverpoolissa

Julkaistu:

jalkapallo
Gary Neville uskoo ex-seuransa menestykseen.
Englannin valioliigajoukkue Manchester Unitedin entinen pelaaja Gary Neville täräytti englantilaisen Sky Sportsin tv-haastattelussa kaksi kovaa väitettä: Manchester United voittaa mestaruuden ja Liverpoolin hyökkääjätähti Mohamed Salah on lähtökuopissa.

– Voin luvata, että ManU voittaa mestaruuden. Se on todennäköisempää kuin Liverpoolin mestaruus, enkä sano tätä epäkunnioittavasti, Neville uhosi.

Väite on kova, sillä viime kaudella Liverpool keräsi 31 pistettä ManUa enemmän.

– Heillä on mainio valmentaja (Ole Gunnar Solskjär) ja oikeita henkilöitä vastuussa pelaajahankinnoista. Takaan sen: ManU voittaa mestaruuden, Neville toisti.

Räväkkä tv-kommentaattori linjasi samaan syssyyn Liverpoolin nousukauden päättymisen. Neville, 44, tosin pelasi Liverpoolin kilpakumppanin ManUn riveissä koko pelaajauransa ajan vuosina 1992–2011, joten taustalla voi kyteä pieni toive voimasuhteiden kääntymisestä.

– Mohamed Salah jättää seuran 12 kuukaudessa, takaan senkin. Sen voi jo nähdä, Neville paalutti.

Salah allekirjoitti Liverpoolin kanssa viime kesänä vuoteen 2023 asti ulottuvan jatkosopimuksen, joten ainakaan Liverpoolilla tuskin on suunnitelmia toissa kaudella Valioliigan maalipörssin voittaneen egyptiläisen kauppaamiseksi muualle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt