Brittimedia ylistää Teemu Pukkia – ”Maaleja tulee varmasti samalla tavalla kuin Championshipissa”

Julkaistu:

Jalkapallo
Teemu Pukin loistava debyytti Valioliigassa herätti huomiota Britanniassa. Suomalaisen esitystä kehui muun muassa Guardian.
Teemu Pukista tuli perjantaina ensimmäinen suomalainen maalintekijä Valioliigassa yli kymmeneen vuoteen. 29-vuotias kotkalainen iski Norwichin ainokaisen 1–4-tappiossa Liverpoolin vieraana.

Kylmänviileän viimeistelyn lisäksi Pukki esiintyi Anfieldilla muutenkin edukseen, ja suomalaisen vahva peli noteerattiin myös brittimedioissa.

Guardianin otteluraportissa Pukin suoritusta ottelussa kuvailtiin ”eläväiseksi ja älykkääksi”.

– Pukki sai sen maalin, jonka hän esityksensä puolesta ansaitsikin, Andy Hunter kirjoitti Guardianille, kuvaillen Pukin viimeistelyä puhtaaksi.


BBC:llä Pukin osuma nähtiin ”hallituksi” ja ”ihanaksi”. Myös Telegraphin raportissa Pukin osumaa kuvailtiin ”hyväksi viimeistelyksi”, ja Pukin todettiin voivan jäädä muistelemaan ”hyvää iltaa” Anfieldilla.

Independentin pelaaja-arvosteluissa Pukin arvosana 8 oli Norwichin pelaajista korkein, kahden pykälän erolla seuraaviin. Arvostelun mukaan Pukki oli joukkueensa ylivoimaisesti paras pelaaja, ja ansaitsi osumansa.

– Hän on älykäs liikkuja, ja maaleja tulee varmasti jatkossakin Valioliigassa samoin kuin Championshipissa.

Pukki ja Norwich pelaavat seuraavan kerran ensi lauantaina, kun vastaan asettuu kotiavauksessa Newcastle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt