Teemu Pukin joukkueen päävalmentaja hehkutti avausta Valioliigassa: ”Olen täysin rakastunut tähän joukkueeseen”

Julkaistu:

Valioliiga
Teemu Pukki iloitsi Norwichin toisen puoliajan esityksestä.
Teemu Pukki, 29, onnistui maalinteossa heti uransa ensimmäisessä Valioliigan pelissä perjantai-iltana.

Vaikka sarjanousija Norwich hävisi liigakauden avausottelun Liverpoolille vieraissa 1–4, jäi pelistä Norwichille myös ilonaiheita. Pukin maalin lisäksi ilahdutti toisen puoliajan pirteä peli-ilme.

Viime kauden Mestarien liigan voittaja ja Valioliigan kakkonen Liverpool oli avauspuoliskolla omaa luokkaansa ja mätti neljä maalia Norwichin verkkoon. Toisella puoliajalla Norwich esiintyi kuitenkin vahvasti ja loi paljon maalipaikkoja. Yritys palkittiin 64. minuutilla Pukin maalilla.

Edellinen suomalainen maalintekijä Valioliigassa oli ennen Pukkia Liverpoolin Sami Hyypiä kaudella 2008–09.

Viime kaudella mestaruussarjan maalikuninkuuden 29 osumallaan voittanut Pukki löysi perjantain koitoksesta positiivista.

– Toinen puoliaika oli meiltä aika hyvä. Päätimme tauolla, että pisteiden tavoittelu oli ehkä liian kova tavoite, mutta halusimme vain yrittää tehdä maalin, Pukki sanoi BBC:n mukaan.

– Pelasimme ensimmäisellä puoliajalla kohtuullisesti, mutta Liverpool on kova joukkue, he rankaisevat nopeasti, Pukki jatkoi.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke oli pettynyt tulokseen, mutta riemuitsi ryhmänsä esityksestä.

– Olen täysin rakastunut tähän joukkueeseen. Osoitimme upeaa mentaliteettia, kun voitimme toisen puoliajan innostuneen kotiyleisön edessä, Farke sanoi.

Myös Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp kehui Norwichin toisen puoliajan peliä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt