Teemu Pukista herkullinen arvio Liverpool-ottelun jälkeen – ”Tämä saattaa olla todella tärkeä hetki”

Julkaistu:

Valioliiga
Paikallislehden toimittajan mukaan oli iso asia, että suomalainen sai ensimmäisen maalin metsästyksen pois niskoiltaan.
Norwich Evening News -lehden jalkapallotoimittaja David Freezer arvioi, että avausmaalin saaminen heti ensimmäiseen otteluun Valioliigassa oli tärkeää suomalaishyökkääjä Teemu Pukille.

Pukki ajoitti juoksunsa rangaistusalueelle täydellisesti, pääsi kiinni Emiliano Buendian läpisyöttöön ja laukoi kliinisesti takanurkkaan.

– Se oli tyypillistä Pukkia. Yhdellä kosketuksella matala laukaus vasempaan alakulmaan, ei antanut (maalivahti) Adrianille mahdollisuuksia. Tämä saattaa olla todella tärkeä hetki, Pukki sai heti ensimmäisen maalin metsästyksen pois niskoiltaan. Hän voi rakentaa tämän päälle, Freezer sanoi analyysissään.

– Ensimmäisellä puoliajalla hänellä oli paikka, jossa hän hieman empi eikä ollut yhtä terävä kuin viime kaudella. Mutta tämä (maalin tehnyt) oli se sama Teemu Pukki, joka teki paljon maaleja viime kaudella. Se oli rohkaisevaa.

BBC:n mukaan Pukki on tehnyt maalin kauden ensimmäisellä laukauksellaan maalia kohti nyt kahdeksana vuotena perättäin.

Kotijoukkue Liverpool voitto ottelun maalein 4–1.

Norwich-luotsi intoili peli-ilmeestä

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke oli pettynyt tulokseen mutta tyytyväinen joukkueensa peli-ilmeeseen etenkin toisella jaksolla. Aktiivinen vierasjoukkue laukoi toisella puoliskolla enemmän maalia kohti kuin Liverpool ja pääsi toisinaan hyökkäämään yllättävänkin vapaasti.

– Olimme ahneita, halusimme olla kahteen ja puoleen vuoteen ensimmäinen joukkue, joka voittaa täällä, Farke sanoi.

– Mutta olen täysin rakastunut tähän joukkueeseen. Osoitimme upeaa mentaliteettia, kun voitimme toisen puoliajan innostuneen kotiyleisön edessä.

Liverpool-luotsi Jürgen Klopp piti joukkueensa suoritusta kauden avauspelissä hyvänä. Hän kehui myös vastustajaa.

– Ensimmäisen 60 minuutin aikana olimme hyvin teräviä, sen jälkeen meidän olisi pitänyt kontrolloida peliä enemmän. Norwich oli röyhkeä ja he nauttivat pelaamisesta, se oli vaikuttavaa.

Norwichin kausi jatkuu ensi viikon lauantaina kotiottelulla Newcastlea vastaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt