Näyttelijätähti hehkutti Teemu Pukkia miljoonille seuraajilleen: ”Pukki Pukki Pukki!”

Julkaistu:

Valioliiga
Norwichia kannattava Stephen Fry noteerasi suomalaishyökkääjän onnistumisen perjantai-iltana.
Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin onnistunut valioliigadebyytti ei jäänyt huomaamatta saarivaltakunnassa.

Esimerkiksi tunnettu brittinäyttelijä Stephen Fry reagoi nopeasti Twitterissä, kun Pukki laukoi Norwichin kavennusmaalin Liverpoolin verkkoon.

Oikea-aikaisesti pystyyn juossut suomalainen sai 64. minuutilla mainion syötön Emiliano Buendialta ja sijoitti pallon tarkasti takanurkkaan ohi maalivahti Adrianin.

–  Pukki Pukki Pukki! Norwichia kannattava Fry hehkutti ja kehotti Liverpoolia jo pelkäämään.
Osuma jäi kuitenkin laihaksi lohduksi vierasjoukkueen kannalta, sillä kotiyleisön edessä pelannut Liverpool voitti liiga-avauksen loppuluvuin 4–1.

– No, ok, me hävisimme. Tämä on kuitenkin hieno nuori joukkue, eikä meillä ole mitään syytä hävetä. On paljon syytä juhlaan ja ihailuun, Fry kommentoi ottelun jälkeen.

Näyttelemisen lisäksi Fry, 61, tunnetaan kirjailijana, koomikkona ja aktivistina. Hänellä on Twitterissä 12,7 miljoonaa seuraajaa.

Fry muistetaan muun muassa televisiosarjoista Kyllä Jeeves hoitaa ja Musta kyy. Valkokankaalla hänet on nähty muun muassa elokuvissa Wilde ja V niin kuin verikosto.

Myös australialaisnäyttelijä Hugh Jackman on tunnustautunut Norwichin kannattajaksi.
Huuhkajien ykköshyökkääjä Pukki, 29, nousi Norwichin kannattajien suursuosikiksi heti ensimmäisellä kaudellaan.

Kaudella 2018–19 mies viimeisteli 29 liigamaalia ja johdatti joukkueen Mestaruussarjan voittoon. Kauden päätteeksi hänet palkittiin sarjan vuoden pelaajana.

Pukkia pidetään yhtenä seurahistorian parhaista pelaajahankinnoista, sillä hänet napattiin Carrow Roadille ilmaissiirrolla kesällä 2018.

Viime kuussa Pukki allekirjoitti uuden kolmevuotisen sopimuksen Norwichin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt