Heti Valioliigassa osunut Teemu Pukki positiivisena Viasatin haastattelussa – ”Nyt ei tarvitse stressata”

Julkaistu:

Jalkapallo
Teemu Pukki onnistui maalinteossa Valioliiga-debyytissään, jossa Norwich hävisi Liverpoolille 4–1
Norwich ja Teemu Pukki saivat Anfieldilla todellisen tulikasteen Valioliiga-jalkapalloon. Liverpool vei voiton selkein lukemin 4–1, mutta Pukki säväytti toisella puoliajalla iskemällä Norwichin ainokaisen.

Suomalainen oli terävä ottelun alkuhetkistä alkaen, ja loi älykkäällä liikkeellään vaaratilanteita jo avauspuoliajalla.

– Yllättävän vähän jännitti. Odotin, että olisi jännittänyt enemmänkin. Kun sai pidettyä ensimmäisen pallon omilla, sai hyvän fiiliksen. Kyllä se siitä lähti ihan ok, Pukki kertasi ensimmäisiä hetkiään Valioliiga-viheriöillä Viasatin haastattelussa ottelun jälkeen.

Suomalaiskärki myönsi, että tasoero Championshipissa vietettyyn viime kauteen verrattuna oli selkeä. Vaikka suomalainen onnistuikin, jäi etenkin Norwichin puolustukselle paljon petrattavaa. Liverpoolin pelottava hyökkäyskalusto oli vahvassa iskussa heti kauden avausottelussa.

– Totta kai vastustaja oli astetta kovempi. Näitä vastaan kun tekee virheen niin niistä rangaistaan, Pukki pohti.

Avausmaali Valioliigassa maistui Anfieldin hornankattilassa makoisalle, ja myös joukkueen jatkoon Pukki suhtautui luottavaisesti.

– Totta kai maali tekee hyvää itseluottamukselle. Nyt ei tarvitse stressata, kun se maali tuli: voi unohtaa jännittämisen ja mennä rennommin. Joukkueenakin voidaan kuitenkin ottaa hyviä asioita tästä jatkoon, varsinkin toisesta puoliajasta, Pukki myhäili.

Norwichin kausi jatkuu ensi viikon lauantaina kotiavauksella Newcastlea vastaan. Liverpool kohtaa ensi lauantaina vieraissa Southamptonin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt