Teemu Pukki paljasti HS:lle, mikä on muuttanut häntä eniten ihmisenä – ”Rakkaus on tietenkin suurin tunne”

Julkaistu:

jalkapallo
Teemu Pukki aloittaa kautensa perjantaina, kun Norwich kohtaa Liverpoolin.
Teemu Pukin, 29, yksi unelma toteutuu tänään, kun hänen seuransa Norwich City kohtaa Liverpoolin Valioliigassa.

Pukki pelasi upean viime kauden, joka huipentui Norwichin nousuun Valioliigaan. Nyt Pukki kertoi Helsingin Sanomien haastattelussa, miten hän on muuttunut ihmisenä sen jälkeen, kun perheeseen syntyi joulukuussa 2017 Olivia-tytär

– Lapsen syntymän jälkeen jalkapallo ei ole enää maailman tärkein asia. Kun menee kotiin, ja siellä odottaa oma pikkutyttö, niin aika nopeasti unohtuu peli, Pukki sanoo lehdelle.

– Muutaman kerran, kun lapsi on leikkinyt ja juossut jotain kulmaa päin, niin totta kai olen pelännyt, jos omalle lapselle tapahtuu jotain. Se on tunne, joka on koko ajan mukana. Sitten tietenkin ylpeys siitä, miten oma lapsi kasvaa joka päivä. Se on iso asia. Varmaan rakkaus on tietenkin suurin tunne.

Teemu Pukin vaimo Kirsikka julkaisi viime keväänä Instagram-tilillään yhteiskuvan perheestä. Jos et näe kuvaa alla, voit katsoa sen tästä.
Pukki kertoo HS:lle viihtyvänsä perheensä kanssa hyvin Norwichissa.
Teemu Pukki on kotkalaisen KTP:n kasvatti ja on pelannut pitkään ulkomailla. Hyökkääjä siirtyi talvella 2008 Espanjaan Sevillaan. Läpimurto jäi silloin tekemättä ja Pukki palasi Suomeen kausiksi 2010–11. Varsinkin jälkimmäisellä kaudella HJK:ssa hyökkääjä löi läpi, paukutti maaleja europeleissä Schalken verkkoon, mikä johti siirtoon saksalaisseuraan.

Schalken jälkeen Pukki lähi Skotlannin suurseura Celticiin, mutta läpimurto ei onnistunut. Sen aika oli Tanskassa, kun Pukki siirtyi syyskuussa 2014 lainalle Bröndby IF:n paitaan. Neljän Tanskassa pelatun vuoden jälkeen oli lopullisen jättipotin vuoro – viime kesän siirto Englannin Championshipissä pelaavaan Norwichiin. Loppu on suomalaista jalkapallohistoriaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt