”Rakastan tätä seuraa”, sanoi David Luiz keväällä ja teki jatkosopimuksen Chelseaan – siirtyy nyt Arsenaliin

Julkaistu:

Valioliiga
Brasilialaispuolustaja David Luiz siirtyy Chelseasta paikalliskilpailija Arsenalin riveihin.
Valioliigaseura Arsenal sai kipeästi kaipaamansa vahvistuksen keskuspuolustukseensa, kun se solmi siirtoikkunan viimeisenä päivänä kahden vuoden sopimuksen brasilialaistoppari David Luizin kanssa.

32-vuotiaalle Luizille ei tule pitkää muuttomatkaa, hän nimittäin siirtyy Pohjois-Lontooseen naapuriseura Chelseasta. Puolustajan siirtosummaksi on arvioitu kahdeksan miljoonaa puntaa.

Kahden lontoolaisseuran välillä on tunnetusti intohimoinen vihasuhde.

Luiz edusti Lontoon sinipaitaista joukkuetta vuosina 2011–2014 ja uudestaan vuodesta 2016 lähtien. Välissä hän pistäytyi PSG:ssä, jossa hän ehti työskennellä myös Arsenalin nykyisen pääkäskijän Unai Emeryn kanssa.

Luiz solmi toukokuussa uuden sopimuksen Chelsean kanssa, jonka oli tarkoitus ulottua vuoteen 2021 asti. Tuolloin hän julisti rakkauttaan Chelseaan.

– Olen iloinen, että minulla on mahdollisuus pysyä täällä. Rakastan tätä seuraa ja minulla on edelleen kunnianhimoa kuin nuorella pelaajalla, hän sanoi Chelsean tiedotteessa.

Sopimuksen solmimisen jälkeen Luiz pääsi vielä päättämään kautensa Euroopan liigan loppuottelussa, jossa Chelsea voitti – kuinkas muutenkaan – Arsenalin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt