Teemu Pukki hehkuttaa Valioliigan avaustaan – fiilisteli kasaritunnelmilla ja Jari Litmasella: ”Paras mahdollinen aloitus” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Teemu Pukki hehkuttaa Valioliigan avaustaan – fiilisteli kasaritunnelmilla ja Jari Litmasella: ”Paras mahdollinen aloitus”

Teemu Pukin edustama Norwich aloittaa kautensa perjantaina maineikasta Liverpoolia vastaan.

Tuulettaako Teemu Pukki myös Valioliigassa?

7.8.2019 11:55

Teemu Pukki on innoissaan ennen Valioliigan avauspeliään. Pukin edustama Norwich kohtaa perjantaina kauden ensimmäisessä ottelussaan vieraskentällä Liverpoolin.

Pukki on äärimmäisen tyytyväinen siitä, että Norwich pelaa juuri maineikasta Liverpoolia vastaan.

– Se on paras mahdollinen ottelu kauden alkuun. Odotin todella tätä peliä, Pukki hehkutti The Pink Unin mukaan.

– Moni perheenjäseneni seuraa Liverpoolia, esimerkiksi isäni ja setäni. Sanoisin, että Suomessa Liverpool on suurin englantilaisseuroista. Sen suosio perustuu 1980-luvun televisiolähetyksiin Suomessa, Pukki sanoi.

Sattuneesta syystä Pukki nosti esiin myös pari Liverpoolin entistä pelaajaa.

– Liverpoolissa on pelannut kaksi suomalaista legendaa eli Jari Litmanen ja Sami Hyypiä, Pukki myhäili.

Jari Litmanen pelasi Liverpoolissa numerolla 37.

Liverpool voitti viime kaudella Mestarien liigan. Valioliigassa se sijoittui toiseksi. Norwich puolestaan nousi Valioliigaan täksi kaudeksi. Pukki voitti viime kaudella Championshipin maalipörssin 29 täysosumallaan.

– Haluan testata itseäni parhaita vastaan. Totta kai toivon, että pystyn tekemään taas paljon maaleja, mutta Valioliiga on paljon kovempi sarja kuin Championship, 29-vuotias Pukki pohti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?