Liverpool kohtaa Teemu Pukin Norwichin perjantaina – Jürgen Klopp suuttui: ”Kuka voi saada tällaisen idean?”

Julkaistu:

Valioliiga
Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei ole tyytyväinen Valioliigan avauskierroksen otteluohjelmaan. Liverpool aloittaa kautensa perjantaina Teemu Pukin Norwichia vastaan.
Jalkapallon Englannin Valioliiga alkaa perjantaina. Sarjan suomalaisedustaja Teemu Pukki joutuu heti kovaan paikkaan, kun hänen seuransa Norwich kohtaa vierasottelussa Liverpoolin.

Suurseuran Liverpoolin saksalainen manageri Jürgen Klopp ei ole erityisen innoissaan avausottelun päivämäärästä. Hän olisi kaivannut Mestarien liigan finaalissa kesäkuun alussa pelanneelle joukkueelle paria lisälomapäivää. Liverpool voitti Mestarien liigan.

– Olisin mieluummin pelannut Norwichia vastaan sunnuntaina, eli siitä tulisi kaksi lisäpäivää. Pelasimme viime kauden viimeisen ottelun (Mestarien liigan finaali), ja pelaamme nyt ensimmäisen Valioliigaottelun. Se ei kuulosta ihan siltä, miltä pitäisi, Klopp sanoi Daily Mailin artikkelissa.

Klopp valitteli, että ihmiset ovat innoissaan kauden alkamisesta, mutta kukaan ei hänen mielestään kiinnitä huomiota aikatauluongelmiin. Siksi hän katsoo velvollisuudekseen tuoda niitä esiin.

– Viimeinen pelimme Tottenhamia vastaan oli kolme viikkoa sen jälkeen, kun muut olivat pelanneet viimeisen ottelunsa. Ja nyt meillä on ensimmäinen ottelu. Kuka voi saada tällaisen idean?


Mestarien liigan finaaliottelun ja kauden avauksen päivämääriä isompi ongelma palautumisen kannalta on kuitenkin se, että monet Liverpoolin tähtipelaajista olivat kesällä edustamassa maataan joko Afrikan tai Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa.

Sadio Manen edustama Senegal sekä Roberto Firminon ja Alisson Beckerin edustama Brasilia menivät finaaliin asti omissa turnauksissaan, joten heidän kesälomansa jäi varsin lyhyeksi.

Perjantain ottelu on Pukin uran ensimmäinen Valioliigassa. Kotkalainen oli viime kaudella nostamassa Norwichia korkeimmalle sarjatasolle voittamalla Championshipin maalipörssin 29 osumallaan.

Liverpool sijoittui viime kaudella Valioliigassa toiseksi hävittyään mestaruustaistelun Manchester Citylle yhden pisteen erolla. Mestarien liigan finaalissa joukkue kaatoi Tottenhamin maalein 2–0.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt