Montako maalia Teemu Pukki iskee Valioliigassa? Brittifutis 2019–20 -erikoislehti nyt myynnissä!

Julkaistu: , Päivitetty:

Brittifutis 2019-20
Brittifutis 2019-20 -lehti myynnissä torstaista.
Urheiluvuoden odotetuimpiin erikoislehtiin lukeutuva Brittifutis 2019–20 ilmestyy torstaina 1. elokuuta.

68-sivuinen lehti ilmestyy Urheilulehden tilaajille automaattisesti. Lisäksi se on irtonumeromyynnissä hyvin varustetuissa myyntipisteissä ympäri maan hintaan 4,90 euroa (+IS:n hinta).


Julkaisun pääaihe on luonnollisesti Teemu Pukki, joka voitti keväällä Englannin jalkapallon toisen sarjatason maalikuninkuuden. Nyt Pukin ja Norwichin haasteet ovat entistä kovemmat, kun vastaan tulee pelaajia Valioliigan ja koko maailman huipulta.

Brittifutis kysyi Pukin haasteista entisiltä pelaajilta, jotka tietävät millaista Valioliigassa pelaaminen on. Mikael Forssell ja Jonatan Johansson kertovat, millaista hyppy Championshipistä seuraavalle portaalle on.


Muista tähtipelaajista esillä on Liverpoolin egyptiläishyökkääjä Mohamed Salah, jonka tie huipulle on ollut kiemurainen. Lisäksi vieraillaan Boltonissa, jossa suomalaisten hyvin tuntema seura on henkitoreissaan. Lehdessä pureudutaan myös Englannin laajaan paikallispelikulttuuriin.


Pitkään englantilaista jalkapalloa seuranneille mukana on West Hamin kovan kärkikaksikon Tony Cotteen ja Frank McAvennien erikoishaastattelu, kun veteraanit vierailivat kesällä Helsingissä.


Tuttuun tapaan jokainen 20 valioliigaseuraa on analysoitu huolellisesti pelaajineen ja managereineen. Lehdessä pureudutaan myös Englannin kolmen muun ammattilaissarjan seuroihin.

Valioliiga käynnistyy perjantaina 9. elokuuta Norwichin ja Liverpoolin kohtaamisella.

Ilta-Sanomien urheilutoimituksen kokoamat erikoislehdet kuuluvat Urheilulehden tilaukseen. Brittifutiksen jälkeen 2019 ilmestyvät vielä SM-liiga 2019-20 ja NHL 2019-20. Löydät tilaustiedot täältä:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt