Valioliigan supertähti ryyppäsi itsensä tiedottomaksi, mallityttöystävä joutui turvautumaan kantoapuun – ”Minulla on oikeus”

Julkaistu:

Valioliiga
Tottenhamin tähtipelaajan Dele Allin alkoholinkäyttö puhuttaa Englannissa.
The Sun -lehti julkaisi hiljattain nolostuttavia paparazzikuvia Dele Allin ja hänen alusvaatemallityttöystävänsä Ruby Maen luksuslomalta kreikkalaiselta Mykonoksen saarelta.

Pariskunta juhli Maen 25-vuotispäiviä luksushotellin rantabaarissa pitkän kaavan mukaan, kunnes Allin alkoholinkäyttö meni yli rajan.

Mae talutti miehensä lepolasseen, johon tämä sammui. Kun Mae ei saanut enää Allia nousemaan ylös, nainen joutui kutsumaan avukseen kaksi isokokoista miestä. He taluttivat kävelykyvyttömän pelaajan ajoneuvoon ja kuljettivat hänet pois rannalta.

Daily Mail kysyi Allilta tapauksesta Shanghaissa, jossa Tottenham on parhaillaan kaudenaluskiertueella. Allin mukaan hän ei ole tehnyt mitään väärää.

– Olen 23-vuotias. Minulla on oikeus pitää hauskaa ystävieni kanssa, Alli sanoi.

– Elän kuitenkin ammattilaisurheilijan elämää ja teen oikeita asioita. Tulin harjoituskaudelle hyvävoimaisena, hyvällä asenteella ja olen valmis kauden alkuun.


Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Alli ei jaksanut naureskella sammumiskuvilleen.

– En voi väittää tilannetta hauskaksi, koska sitä se ei ole, Alli sanoi.

– En mieti asiaa liikaa. Oli tärkeää, että sain vähän rentoutua.

Reilun 110 000 euron viikkopalkkaa nauttiva Alli aloittaa viidennen kautensa Tottenhamissa. Hän on pelannut 37 A-maaottelua Englannin paidassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt