Teemu Pukki jätti harjoitusottelun väliin – Norwichin manageri avasi vamman vakavuutta: ”Emme halunneet riskeerata”

Julkaistu:

Valioliiga
Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki oli sivussa, kun joukkue hävisi keskiviikkona harjoitusottelussa Brentfordille 1–3.
Teemu Pukin puuttuminen kokoonpanosta herätti huolta, sillä hän oli joukkueen viime kauden paras pelaaja. Pukki tykitti 29 maalia ja oli keskeinen hahmo Norwichin nousussa Valioliigaan.

Seuran manageri Daniel Farke kiirehti ottelun jälkeen toppuuttelemaan pahimpia pelkoja. Farken mukaan Pukin tilanne ei ole hälyttävä.

– Teemu on pelannut todella monta ottelua viime aikoina, eikä tällä Brentford-pelillä ei ollut meille suurta merkitystä, Farke sanoi Norwichin asioita tarkkaan seuraavan The Pink’un -lehden mukaan.

– Tällä kaudella pelataan vielä paljon tärkeämpiä pelejä, joten mielestämme nyt oli oikea aika lepuuttaa Pukkia. Hän pelasi todella hyvin Schalke 04:ää vastaan ja kärsi pienestä varvasvammasta. Kyse ei ole mistään isommasta ongelmasta, mutta emme halunneet riskeerata häntä tässä ottelussa.

Norwichia sarjatasoa alempana majailevan Brentfordin riveissä pelasi kaksi suomalaispelaajaa: Jaakko Oksanen ja Marcus Forss, jotka kumpikin tulivat vaihdosta kentälle.

Norwichin valioliigakausi alkaa perjantaina 9. elokuuta, jolloin se kohtaa Mestarien liigan hallitsevan voittajan Liverpoolin vieraissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt