Arsenalin kapteeni kieltäytyi matkustamasta treenikiertueelle, seura toi kiistan julkisuuteen: ”Olemme hyvin pettyneitä”

Julkaistu:

Valioliiga
Laurent Koscielny ei matkustanut joukkueen mukana pre season -kiertueelle.
Valioliigassa pelaava Arsenal matkasi torstaina Yhdysvaltoihin, jossa se valmistautuu alkavaan kauteen pre season -kiertueen merkeissä. Kiertuekokoonpanosta puuttui kuitenkin yksi pelaaja, ja tämä poisjäänti aiheutti sekä seuran että kyseisen pelaajan näkökulmasta otsikoihin päätyneen pr-katastrofin.

Joukkueen ranskalaistoppari Laurent Koscielny kieltäytyi lähtemästä Yhdysvaltoihin. Arsenal teki kiistasta julkisen, kun se julkaisi asiasta tiedotteen verkkosivuillaan.

– Laurent Koscielny on kieltäytynyt matkustamasta Yhdysvaltoihin. Olemme hyvin pettyneitä Laurentin toimiin, jotka ovat vastoin meidän selkeitä ohjeitamme. Toivomme, että voimme ratkaista tämän asian. Emme tässä vaiheessa anna aiheesta lisäkommentteja, lyhyessä tiedotteessa todettiin.

Arsenalia vuodesta 2010 lähtien edustanut Koscielny, 33, on joukkueen kapteeni. Hänen sopimuksensa päättyy tulevan kauden jälkeen. BBC:n mukaan pelaaja haluaa purkaa sopimuksen jo nyt, jotta voisi jatkaa peliuraansa kotimaassaan Ranskassa.

Huhupuheet kertovat, että ainakin ranskalaisseurat Bordeaux, Rennes ja Lyon olisivat kiinnostuneita miehen palveluksista. Bordeaux’n on kerrottu tarjonneen Koscielnylle kolmen vuoden sopimusta.

Arsenal etsii parhaillaan kipeästi tarvittavia vahvistuksia keskuspuolustukseensa, ja heikon puolustajatilanteen vuoksi seura ei halua luopua Koscielnystä. BBC:n mukaan Arsenal on kieltäytynyt purkamasta pelaajan sopimusta, ja kertonut tämän myös Koscielnylle. Sopimusneuvotteluja on käyty tuloksetta viimeisten kahden viikon aikana.

Koscielny on voittanut Arsenalin paidassa kaksi FA cupin mestaruutta. Kapteenina hän on toiminut kolmen kauden ajan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt