Ajautuivatko Manchester Unitedin tähdet käsirysyyn Australiassa? Video käynnisti arvailut välirikosta joukkueessa

Julkaistu:

Valioliiga
Manchester Unitedin itse julkaisema video käynnisti epäilyt käsirysystä supertähti Paul Pogban ja joukkuekaveri Jesse Lingardin välillä.
Australiassa harjoitteleva valioliigaseura Manchester United latasi maanantaina Twitteriin videon, jossa joukkue oli iltakävelyllä Perthin kaupungissa.

Tarkkasilmäiset katsojat ovat tulkinneet, että brittijoukkueen supertähti Paul Pogba ja joukkuetoveri Jesse Lingard katsovat vihaisina toisiaan ja tiuskivat.Joukkueen ruotsalaispuolustaja Victor Lindelöf tuli sananvaihdon jälkeen parivaljakon väliin ja kietaisi käsivartensa Pogban ympärille. Videolla nähty välikohtaus käynnisti arvailut harjoitusleirillä tapahtuneesta riidasta. Pelaajien keskustelun sisällöstä ei ole tietoa, sillä tallenteella ei ole ääniraitaa.

Manchester Unitedin päävalmentajan Ole Gunnar Solskjær syytti tiedotusvälineitä tilanteen liioittelemisesta.

– Esimerkiksi, Jessen ja Paulin kävely on kuvailtu kaksintaisteluna, Solskjær kertoi.

– Poikien välillä ei ollut mitään ongelmia. He ovat ammattilaisia. Harjoituskausi on sujunut todella, todella hyvin tähän mennessä, norjalaisvalmentaja sanoi.

Kannattajien hampaisiin joutunut Pogba on itse kertonut hiljattain julkisuudessa, että nyt saattaisi olla hänelle aika ”uusille haasteille jossain muualla”. Maailmalla jauhavassa huhumyllyssä 26-vuotias ranskalaispelaaja on yhdistetty italialaiseen Juventukseen ja Espanjalaiseen suurseuraan Real Madridiin.

Elokuussa 2016 maailmanennätyssummalla 89,3 miljoonalla punnalla (99,35 miljoonalla eurolla) Mancesteriin siirtyneen ranskalaistähden sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta ja yksi optiovuosi päälle.

Pogba on tehnyt manchsterilaisseuralle 31 maalia 142 pelaamassaan ottelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt