ManUn tähtipelaaja lipsautti härskin Snapchat-videon julki – kaveri rakastelee tyynyä hotellihuoneessa

Julkaistu:

Valioliiga
ManUn Jesse Lingardin ja Marcus Rashfordin Miamin loma on noussut puheenaiheeksi saarivaltiossa.
Manchester Unitedin tähdet Jesse Lingard ja Marcus Rashford ovat joutuneet myrskyn silmään kotimaassaan Miamiin suuntautuneen lomansa takia.

Englannin maajoukkuepelaaja Lingard, 26, julkaisi Snapchatissa videon, josta selitti jälkikäteen, ettei sitä oltu tarkoitettu kaikkien silmille. Videolla Lingard kävelee seurueensa hotellihuoneista toisiin ja selostaa mitä eri paikoissa on tapahtunut sekä antaa niille omat arvosanansa. Video sisältää lisäksi runsaasti kiroilua.

Rashfordin huoneessa ollessaan Lingard hehkuttaa upeita näköaloja kiroilun ryydittämänä. Lopuksi Englannin maajoukkuemies etenee kaveriporukkaan kuuluneen Jamal Brankerin huoneeseen, jossa Branker esittää rakastelevansa tyynyä.

– Hän luultavasti panee omaa kättään tuossa sängyssä. Hän panee tyynyjä, Lingard sanoo ja repeää nauruun.
Kohuttuun videoon ovat Englannissa ottaneet kantaa monet tunnetut jalkapalloihmiset. Äänessä ovat olleet muun muassa entinen valioliigamanageri Ian Holloway sekä Manchester Unitedin seuralegenda Gary Neville, joka edusti seuraa 19 vuoden ajan.

Neville kommentoi asiaa viikonloppuna Soccer Science -konfrenssissa, joka pidettiin Manchesterissa sijaitsevassa Hotel of Footballissa.


Englannin maajoukkueen entinen luottopakki antoi Lingardin suuntaan ymmärrystä sekä kritiikkiä.

– Jokainen tekee urallaan virheitä, sillä olen itsekin tehnyt niitä, Neville muistutti.

– Lingard ei juo paljon, parikymmentä vuotta sitten jotkut ryyppäsivät lomallaan neljän viikon ajan. Onko pahempi asia, että ryyppää neljä viikkoa vai se, että sosiaalisessa mediassa hölmöillään?

Neville näkee sosiaalisen haitallisuuden sekä hyödyt nykyisille pelaajille.

– Sosiaalisen median käyttö näyttää tyhmältä, jos et pysty voittamaan otteluita ja pelaamaan hyvin. Hän kuitenkin antaa aina kaikkensa kentällä ja on nuori mies, jolle sosiaalinen media on nykyajan media.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt