Paul Pogba on ”tyytyväinen” Manchester Unitedissa, mutta haaveilee toisesta seurasta – ”Joka pojan ja pelaajan unelma”

Julkaistu:

Valioliiga
Ranskan maajoukkueen ja Manchester Unitedin tähtipelaaja Paul Pogba pitää Espanjan liigan mahtiseuraa Real Madridia pelaajan unelmana.
Real Madrid on Espanjan liigan ja Mestarien liigan kestomenestyjä, jonka valmentajana on jälleen Ranskan maajoukkueessa maailmanmestaruuden saavuttanut Zinedine Zidane.

Kysyttäessä Paul Pogba kertoi olevansa ”tyytyväinen” ManUun, jota hän on edustanut vuodesta 2016.

– Real Madrid on joka pojan ja pelaajan unelma, Pogba kertoi Ranskan maajoukkueen leirin yhteydessä järjestetyssä mediatilaisuudessa.

– Se on yksi maailman suurimmista seuroista, ja olen aina sanonut, että se on pelaajan unelma.

Real Madridin houkutus kasvoi, kun seura antoi Santiago Solarin paikan Zidanelle. Myös ManUssa on vaihdettu komentajaa, kun Ole Gunnar Solskjär hankittiin pelastamaan Jose Mourinhon johdolla kompuroinut joukkue.

Julkisuudessa on puhuttu Mourinhon ja Pogban vaikeasta suhteesta, mutta 26-vuotias keskikenttäpelaaja kiertelee edelleen aiheitta.

– Ai mitä ongelmia meillä oli? Ääh, emme voittaneet pelejä, Pogba sanoi.

– Siitä syystä valmentajia vaihdetaan. Ei meidän tarvitse mennä yksityiskohtiin. Jos pelit olisivat menneet paremmin, olisimme jatkaneet samalla valmentajalla.


Solskjär käänsi kurssia rivakasti voitolliseksi, mikä korjasi myös joukkueen ilmapiirin.

– Olen tällä hetkellä tyytyväinen olooni Manchesterissa. Pääsen pelaamaan, ja joukkueella on uusi valmentaja, Pogba tiivisti hymyillen suhteen seuraansa.

Ranska kohtaa EM-karsinnoissa Moldovan perjantaina ja Islannin maanantaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt