Kommentti: Norwichin nousun varassa – Teemu Pukki tuskin lähtee rahan perässä Valioliigaan

Julkaistu:

Kommentti
21 maalia iskenyt Teemu Pukki on Norwichin valttikortti ja Norwich Pukin valioliigakortti, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.
Teemu Pukki on ollut koko kauden sen verran kovassa iskussa Englannissa, että hänen uskotaan pelaavan ensi kaudella Valioliigaa.

Suomalaiskärki on iskenyt jo 21 osumaa Championshipissa, millä hän jahtaa sarjan maalikuninkuutta. Myös Norwichin seuraennätys 31 osumaa yhdellä kaudella on pukin haarukassa.

Pukin uskotaan pelaavan ensi kaudella Valioliigaa joko Norwichissa tai jossain muussa seurassa, mikäli ”Kanarialinnut” ei ole kolmen Championshipista nousevan joukossa.

Ottajia Valioliigassa takuulla olisi. Eri asia on, lähtisikö Pukki ja kannattaisiko hänen lähteä. Olen sitä mieltä että ei.

Kun Lukas Hradecky siirtyi 2015 Brödbystä Frankfurtiin, Pukki jäi asumaan heidän entiseen kimppakämppäänsä. Hradeckyn mukaan asuntoon jäi yksi lautanen ja haarukka. Patjan Pukki joutui ostamaan.

Pukin elämä on siitä hetkestä muuttunut merkittävästi. Nyt hänen asunnossaan Norwichissa on astioiden ja huonekalujen lisäksi puoliso ja pieni tytär.

Pukki pelaa elämänsä parasta jalkapalloa, ja häntä jumaloidaan intohimoisessa futiskaupungissa.

On vaikea nähdä, että suomalainen hyppäisi siitä tilanteesta yhden kauden jälkeen uuteen seuraan ja uudelle paikkakunnalle, vaikka Valioliiga ja isompi tilipussi houkuttelisivatkin.

Varsinkin, kun Pukin perässä olisivat luultavasti seurat, jotka taistelisivat sarjapaikasta. Hän voisi jo kauden jälkeen löytää itsensä samalta sarjatasolta.

 

Pukki pelaa elämänsä parasta jalkapalloa, ja häntä jumaloidaan intohimoisessa futiskaupungissa.

Pitää myös muistaa, ettei Pukilla ole pelkästään hyviä kokemuksia aiemmista seurasiirroistaan.

Kaiken lisäksi, kun katsoo Championshipin viime kausien maalitykkejä, ei menestys pääsarjassa ole ollut taattu – pikemminkin päin vastoin.

Teemu Pukki on Norwichin valttikortti ja Norwich Pukin valioliigakortti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt