Lentopelko iski Cardiffin pelaajiin Emiliano Salan katoamisen jälkeen – kadonneesta koneesta tihkui uutta tietoa - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Lentopelko iski Cardiffin pelaajiin Emiliano Salan katoamisen jälkeen – kadonneesta koneesta tihkui uutta tietoa

Cardiffin pelaajat ovat saaneet ulkopuolista apua lentopelon voittamiseen.

Cardiffin ja Arsenalin pelissä pidettiin minuutin hiljaisuus Emiliano Salan kunniaksi tiistai-iltana.­

30.1.2019 17:45

Lentopelko on iskenyt Cardiffin pelaajiin Nantesista hankitun argentiinalaishyökkääjä Emiliano Salan katoamisen jälkeen.

Asiasta kertoi puolustaja Sol Bamba, joka puhui aiheesta Cardiffin palattua tiistai-iltana kentille Arsenalia vastaan.

Bamban mukaan Salaa kuljettaneen lentokoneen katoaminen Englannin kanaalin yllä on jättänyt jälkensä tunnelmaan joukkueessa. Bamba kutsui tilannetta uutistoimisto Reutersin mukaan ”epätavalliseksi” ja jatkoi:

– Liikumme peleihin lentokoneella. Osa pelaajista on ollut sitä mieltä, ettei haluaisi enää lentää. Manageri ja seuran väki on tehnyt hyvää työtä asian käsittelyn suhteen. Olemme saaneet tukea ihan aiheesta.

Salaa kuljettaneen lentokoneen etsinnät lopetettiin viime viikolla, kun viranomaiset totesivat, ettei toiveita hylyn löytymisestä ole enää. Sen jälkeen konetta on etsitty Salan agenttifirman keräämän yksityisrahoituksen turvin.

Koneen istuintyynyt löydetty?

Keskiviikkona muun muassa BBC kertoi, että osia Salan ja lentäjä Dave Ibbotsonin koneesta oletetaan huuhtoutuneen Pohjois-Ranskan rannikolle.

Maanantaina löytyneiden kahden istuintyynyn uskotaan olevan peräisin juuri heitä kuljettaneesta pienkoneesta.

Aluetta haravoineet lento-onnettomuustutkijat suunnittelevat aloittavansa seuraavaksi kolme päivää kestävät vedenalaiset etsinnät, kun säätila sallii operaation.

Keskiviikkoillan tiedon mukaan ne voisivat päästä vauhtiin viikonloppuna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?