Valioliiga

Valioliigapelaaja julkaisi onnellisen kuvan Instagramissa juuri ennen katoamistaan – ”Viimeiset hyvästit”

Julkaistu:

Jalkapallo
Argentiinalaiskärki Emiliano Salaa kuljettanut pienkone katosi maanantai-iltana.
Kateissa oleva argentiinalainen huippujalkapalloilija Emiliano Sala, 28, julkaisi onnellisen kuvan sosiaalisessa mediassa juuri ennen katoamistaan.

Valioliigaseura Cardiffin tuore ennätyshankinta Sala oli matkalla Ranskasta Britanniaan, kun häntä kuljettanut Piper Malibu -pienkone katosi tutkasta maanantai-iltana Englannin kanaalin yllä.

Salan pelätään kuolleen. Guernseyn poliisin mukaan meressä on nähty esineitä, mutta siitä ei ole varmuutta, ovatko ne peräisin kadonneesta koneesta.

Nantes’n riveissä 2015–2019 pelannut Sala oli julkaissut aiemmin maanantaina Instagramissa hyväntuulisen kuvan, jossa hän poseeraa ex-seurakavereidensa kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– La ultima ciao (viimeiset hyvästit), Sala kirjoitti kuvan yhteyteen.
Cardiffin on kerrottu maksaneen kärkipelaaja Salasta noin 17 miljoonaa euroa ranskalaisseuralle. Tämä on tehnyt tällä kaudella 13 maalia, jos kaikki kilpailut huomioidaan.

– Kaupungissa on uusi Sala. Olen erittäin onnellinen tehtyäni sopimuksen Cardiff Cityn kanssa, Sala hehkutti aiemmin Twitterissä.

– Tiedän haasteen olevan suuri, mutta yhdessä onnistumme. Odotan malttamattomana liigaan ja joukkueeseen tutustumista.
Koneen etsinnät keskeytettiin pimeän ajaksi, mutta niitä jatketaan auringonnousun aikaan keskiviikkona. Salan isä sai järkyttävän tiedon poikansa katoamisesta Argentiinaan.

– En tiedä mitä ajatella. Tunnit kuluvat, ja olen miettinyt pahinta, en tiedä, Horacio Sala kommentoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

– Puhuin hänen kanssaan sunnuntaina. Hän oli hyvin onnellinen, hän oli siirtymässä isompaan seuraan, josta hän piti. Asiat sujuivat hyvin, hän pelasi hyvin. Ja sitten tuli uutinen tästä asiasta. En tiedä, ei löydy sanoja.


Uutistoimisto AFP:n mukaan Cardiffin edustusjoukkueen tiistain harjoitukset peruttiin, ja fanit toivat seuran kotistadionille kukkia ja huiveja.

Nantes’n cup-ottelu Entente Sannois Saint-Gratienia vastaan siirrettiin keskiviikolta sunnuntaille. Myös ranskalaisseuran fanit kokoontuivat tiistaina kaupungille tapahtuneen johdosta.

– Jaksan yhä toivoa parasta, hän on taistelija, Nantes’n puheenjohtaja Waldemar Kita totesi seuran julkaisemassa twiitissä.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.