Valioliiga

Vaimon toiminta pelasti valioliigaseuran jääräpäisen kapteenin – ”Hän on onnekas kaveri”

Julkaistu:

Valioliiga
Sean Morrison oli ”yhden puoliajan päässä” kuolemasta.
Valioliigaseura Cardiffin kapteeni Sean Morrison tunsi viime viikolla kovaa kipua vatsassaan, mutta ei halunnut millään lähteä tutkimuksiin.

Hänen vaimonsa Stacey huolestui ja otti yhteyttä seuran lääkäriin Len Nokesiin, joka käski Morrisonin välittömästi sairaalaan.

Morrisonilta oli puhjennut umpilisäke ja hänet leikattiin välittömästi.

Asiasta kertoi Daily Express.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lehden mukaan sairaalan henkilökunta kertoi, että mikäli Morrison olisi saapunut 45 minuuttia nähtyä myöhemmin, häntä ei ehkä olisi voitu pelastaa.

Toipuva Morrison on poissa Cardiffin riveistä useita viikkoja.

Se on valtava menetys putoamista vastaan taistelevalle seuralle, mutta manageri Neil Warnock pani asiat tärkeysjärjestykseen.

– Hän on onnekas kaveri, hänet leikattiin nopeasti. Paluuseen menee parhaimmillaankin luultavasti neljä viikkoa, mutta hänen terveytensä on tärkeintä, Warnock sanoi BBC:n mukaan.

Cardiff on Valioliigassa sijalla 18. Eroa putoamisviivan yläpuolella olevaan Newcastleen on kaksi pistettä. Cardiff pelaa seuraavan liigaottelunsa vieraissa Arsenalia vastaan 29. tammikuuta.

Keskuspuolustaja Morrison, 28, edusti nuorena Plymouthia mutta aloitti ammattilaisuransa Swindonissa 2008. Hän on pelannut Cardiffissa vuodesta 2014 lähtien.

Morrisonin tilillä on 38 valioliigaottelua, joista hän on pelannut 22 kuluvalla kaudella. Muut ottelut tulivat Readingissa kaudella 2012–13.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt