Paul Pogba vastasi hymykuvalla Mourinhon potku-uutiseen – 64  000 tykkäystä kymmenessä minuutissa - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Paul Pogba vastasi hymykuvalla Mourinhon potku-uutiseen – 64  000 tykkäystä kymmenessä minuutissa

Jose Mourinhon potkut ManUsta taisivat hivellä keskikenttäpelaaja Paul Pogbaa.

Paul Pogba (vas.) ja Jose Mourinho­

19.12.2018 10:42

ManUn entinen kapteeni Paul Pogba laittoi Instagramiin itsestään hymykuvan, kun Jose Mourinhon potkut julkistettiin tiistaina. Kuva ehti kerätä kymmenessä minuutissa yli 64 000 tykkäystä ennen kuin Pogba poisti kuvan tililtään.

Pogban tulkittiin juhlivan Mourinhon erottamista, vaikka ranskalaispelaaja selitti myöhemmin viestiään tossufirmansa mainokseksi.

ManU hankki Pogban mahtavalla rahasummalla Juventuksesta vain viikkoja sen jälkeen, kun Mourinho otti seuran komentoonsa 2016. Kaksikon välit ovat olleet kuitenkin kireät, kun valmentaja on jatkuvasti arvostellut maineikasta keskikenttäpelaajaa.

Aiemmin tällä kaudella Pogbalta riistettiin joukkueen kapteenin tehtävät.

Jatkuvasti napit vastakkain

Mourinho keksi keinon arvostella Pogbaa myös MM-turnauksen yhteydessä, kun tämä auttoi vahvalla panoksellaan Ranskan maailmanmestariksi. Mourinho ei kehunut Pogban suorituksia vaan ihmetteli, miksei tämä pelaa ManUssa yhtä sitoutuneesti kuin maajoukkueessa.

Manchesterissa on veikkailtu pitkin syksyä, joutuuko Pogba vai Mourinho lähtemään Unitedista.

Joukkueen entinen keskikenttäpelaaja Darren Fletcher arvosteli BBC:lle antamassaan haastattelussa Pogban Instagram-viestiä ja neuvoi Mourinhon seuraajaa laittamaan Pogba nopeasti ruotuun.

– Paul tarvitsee potkun ahterilleen. Hänen some-viestinsä oli täysin asiaton ja paljastaa ison ongelman. Pelkään, että hän pitää nyt itseään Mourinhoa suurempana, Fletcher pohdiskeli joukkueen tilaa.

– Uuden valmentajan täytyy palauttaa Paul maanpinnalle ja vaatia häneltä hyvää johtajuutta ja isompaa panosta joukkueen hyväksi.

Manchester United on Valioliigassa kuudentena 19 pisteen päässä sarjajohtaja Liverpoolista. Mestarien liigan neljännesvälierissä joukkue kohtaa Pariisin PSG:n.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?