Maalivahtilegenda todisti järkyttävää kopterionnettomuutta – ”Se tapahtui suoraan silmiemme edessä” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Maalivahtilegenda todisti järkyttävää kopterionnettomuutta – ”Se tapahtui suoraan silmiemme edessä”

Julkaistu: 28.10.2018 12:42

Peter Shilton näki vaimoineen, kuinka Leicester Cityn omistajan helikopteri syöksyi maahan.

Leicester Cityn omistajan Vichai Sravaddhanaprabhan omistama helikopteri syöksyi maahan lauantai-iltana vain hetki sen jälkeen, kun oli noussut ilmaan.

Tapauksella oli useita silminnäkijöitä.

Yksi heistä oli Englannin maalivahtilegenda Peter Shilton, joka kertoi asiasta Twitterissä.

– Todistin onnettomuutta Leicesterissä eilisiltana vaimoni kanssa. (Olen) täysin pöyristynyt ja shokissa. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat kaikkien tapaukseen liittyvien ja Leicester Cityn mukana, Shilton viestitti.

Rouva Stephanie Shilton kertoi näkemästään Daily Mailille.

– Olemme molemmat shokissa. Se (onnettomuus) tapahtui suoraan silmiemme edessä, kun olimme lähdössä, hän sanoi lehdelle.

Shiltonit eivät tienneet, mitä tarkalleen oli tapahtunut.

– Tämä on kauheaa. Meidän täytyy tietää, ovatko kaikki kunnossa. Toivomme, että kaikki pääsivät ulos, rouva Shilton sanoi.

Viranomaiset eivät ole vielä tiedottaneet onnettomuuden uhreista.

BBC kuitenkin kertoi sisäpiirilähteisiinsä vedoten, että seuran thaimaalainen miljardööriomistaja Srivaddhanaprabha olisi ollut turmakopterin kyydissä.

Myös uutistoimisto Reutersin mukaan Srivaddhanaprabha oli helikopterin kyydissä.

Srivaddhanaprabha on ollut tuttu vieras Leicesterin kotiotteluista, joista hän on poistunut perinteisesti helikopterillaan.

Lauantaina Augusta Westland AW-169 -helikopteri lähti kohtalokkaalle matkalleen Leicesterin King Power -stadionin keskiympyrästä ja rysähti maahan pysäköintialueelle stadionin ulkopuolella.

Onnettomuus tapahtui kello 20.30 paikallista aikaa noin tunti valioliigaottelu Leicester–West Ham (1–1) päättymisen jälkeen.

Välittömästi onnettomuuden jälkeen kaksi lähellä ollutta poliisia yritti rikkoa helikopterin ikkunan, mutta he joutuivat perääntymään räjähdyksen takia.

Lehtitietojen mukaan paikalle kiirehti nopeasti myös muuta pelastushenkilökuntaa, joka yritti sammuttaa palavaa helikopteria 20 minuutin ajan.

Leicester City on tiedottanut tukevansa poliisitutkimuksia ja kertovansa tapahtumista lisää myöhemmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?