Erikoinen pettämiskohu: 3 lasta ja 3 eri naista – urheilutähden vauvat syntyivät vain 6 viikon aikana! - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Erikoinen pettämiskohu: 3 lasta ja 3 eri naista – urheilutähden vauvat syntyivät vain 6 viikon aikana!

Stoke Cityn Saido Berahino on päätynyt erikoiseen tilanteeseen.

Jalkapalloilija Saido Berahino on kohun keskellä Britanniassa.­

25.9.2018 7:01 | Päivitetty 25.9.2018 10:18

Englannin toisella sarjatasolla pelaavan Stoke Cityn hyökkääjä Saido Berahino, 25 on brittilehti The Sunin mukaan onnistunut tekemään kenttien ulkopuolella kyseenalaisen ”hattutempun”.

Kyse ei tietenkään ole maaleista, vaikka Berahino on tavallaan maaliin osunutkin: hän on nimittäin onnistunut saamaan kolme naista raskaaksi lähes samaan aikaan. Kaikki kolme vauvaa syntyivät kuuden viikon sisään.

Berahinon nimi on kahden lapsen syntymätodistuksessa, ja kolmannen lapsen äiti on ottanut yhteyttä pelaajan asianajajaan väittäen tätä vauvansa isäksi.

Toukokuun 30. syntyneen lapsen äiti on Berahinon ex-tyttöystävä Stephania Christoforou, 27 (Berahinon kanssa alla olevassa kuvassa).

Berahino ja Christoforou menivät kihloihin viime lokakuussa mutta erosi ystävänpäivänä, kun Berahino jäi rysän päältä kiinni pettämisestä yhdysvaltalaisen mallin Chelsea Lovelacen kanssa. Tämä puolestaan on heinäkuun 17. päivä syntyneen lapsen äiti.

Heinäkuun 15. päivä syntyneen lapsen äiti on afrikkalaissyntyinen sairaanhoitaja ja Berahinon lapsuudenystävä. Hänen nimeään ei ole kerrottu julkisuuteen.

Berahino on päätynyt kyseenalaisiin otsikoihin myös aiemmin. Hänen uutisoitiin pettäneen Christoforouta maksullisen naisen kanssa tammikuussa. Seuralaisen hinta oli brittimedian mukaan 5 000 puntaa (n. 6 500 euroa) yöltä.

Berahinon perhe muutti turvapaikanhakijoina Burundista Englantiin hänen ollessaan lapsi. Hän on pelannut Englannin nuorisomaajoukkueissa mutta valitsi aikuisissa Burundin maajoukkueen.

Berahino on tehnyt tällä kaudella kaksi maalia – eli yhden vähemmän kuin lapsia.

Klo 10.18: artikkelin pääkuva vaihdettu, otsikkoa muokattu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?